У Луцьку розпочалися змагання пам’яті відомого боксера

У Луцьку розпочалися змагання пам’яті відомого боксера
Сьогодні, 24 листопада, у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні розпочався V міжнародний боксерський турнір пам’яті відомого тренера, майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького.

Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

Для участі у змаганнях до Луцька приїхали 300 боксерів з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Волинської областей, команда міста Київ, а також з ближнього зарубіжжя – боксери із Литви, Польщі та Білорусі.

В урочистому відкритті змагань взяли участь представники Луцької міської ради, а також почесні гості - члени комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, які сьогодні перебувають у Луцьку з робочим візитом. У складі делегації - народні депутати України Ірина Констанкевич та Олександр Співаковський, а також перший заступник Міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець.

Розпочали урочисту церемонію відкриття змагань із звучання Державного Гімну України та врученням традиційних волинських дарів гостям нашого краю.

Першим привітав спортсменів, тренерів та гостей турніру народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Олександр Співаковський. “Ми абсолютно чітко розуміємо, що ви - наше майбутнє, адже освіченість, духовність і фізична сила- це дуже потужний інструмент для захисту нашої держави, національне багатство України. Бажаю усім вам успіхів та особистих перемог”, - наголосив він.

Боксери змагатимуться у трьох вікових категоріях – чоловіки, молодь, юніори. У складі команд будуть виступати діючі переможці та призери світових та європейських чемпіонатів.

Змагання триватимуть протягом трьох днів. Сьогодні відбудуться попередні поєдинки, завтра - півфінальні бої, а фінал - у неділю, 26 листопада.

Василь Лотоцький - майстер спорту України, тренер-викладач з боксу. Трагічно загинув вересні 2012 року, потрапивши в автомобільну аварію. Він навчався у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Присутні вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розпочалися змагання пам’яті відомого боксера
24 листопад, 2017, 15:35