Керівникам Волинської облради підвищили ранги

Керівникам Волинської облради підвищили ранги
Голова Волиньради та його заступники отримали подарунок до Нового року – підвищення рангу службовця.

На останній у 2012 році сесії Волинської обласної ради Володмиру Войтовичу (на фото) та його заступникам Юрію Лобачу і Валентину Вітру підвищили ранги посадових осіб місцевого самоврядування, пише Четверта влада.

«Володимиру Войтовичу присвоїли наступний черговий перший ранг посадової особи місцевого самоврядування. Заступнику голови Вітру Валентину – черговий четвертий ранг, а першому заступнику Лобачу Юрію – черговий третій ранг посадової особи місцевого самоврядування», – коментує начальник відділу з питань кадрів та нагород Волинської обласної ради Антоніна Яковчук.

Це підвищення рангів відбувається згідно закону «Про службу в органах місцевого самоврядування» , який надає право присвоєння чергового рангу не менше ніж через два роки, якщо не було порушень.

Згідно закону і згідно постанови «Про доплату за ранг» буде на десять чи п’ять гривень більша доплата за ранг. Але вже якщо людина звільниться із цієї посади, то при прийнятті на державну службу чи службу в органах місцевого самоврядування нижче цього рангу йому встановити не можуть.

За інформацією, яку надали порталу «Четверта влада» в обласній раді, місячний заробіток голови Волиньради становить 14 442 гривні. Перший заступник голови облради Юрій Лобач отримує 8 340 гривень, а заступник Валентин Вітер за місяць заробляє 7 699 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото їм ранги, зарплати підвищувати дармоїдам?! Що ці призвища корисного для області зробили? Войтович після спілкувань на сесіях з Гузем та Слабенко стабільно на місяць у відпустку ходить, ото "вредна" робота!:)
Відповісти
Спробуйте поспілкуватись з Гузем. Нерви не витримають - слухати про різні "прожєкти" і жодної реалізації, а щодо дармоїдів - то це перший із них.
Відповісти