Скандал на Волині: сина загиблого атовця вигнали з маршрутки

Скандал на Волині: сина загиблого атовця вигнали з маршрутки
Сина атовця Сергія Гулюка, який загинув у війні з Росією, водій маршрутки "Шацьк-Луцьк" вигнав з маршрутки.

Про це в Facebook написала його мама Юлія.

"Я мама трьох дітей і дружина загиблого Сергія Гулюка. Вчора (24 листопада, - ред.) мого сина Діму (15 років), який їхав із навчання додому (навчається в ліцеї з військовою підготовкою в м. Ковелі) на вихідні, у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій. Він сідав у Ковелі в маршрутку "Шацьк-Луцьк"(АС2961ВО)", - повідомила жінка.

"Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Діма змушений був вийти".

"Водій свій вчинок мотивував тим:"У мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити". При тому, що у Дімі був нульовий квиток(безкоштовний квиток з оплаченим касовим збором). І ніхто з пасажирів не заступився за нього".

"Коментувати моральність цієї ситуації не буду та й не хочу... Зауважте навчається у ліцеї з військовою підготовкою. Майбутній захисник нашої Вітчизни", - завершує вона допис.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В АТО це бидло-шоферюгу разом з перевізником, на передову!
Відповісти
А що з цього приводу думає, якщо здатне думати, обласне та соціальне керівництво??? Щомісяця фіксуються такі шоферські дії. Чому це «керівництво» не спроможне виробити систему, яка б унеможливила дії потенційних хамів? Тому, що представляє най недосконалу частину волинського чиновництва. Що таке Мирка, чи Нирка?
Відповісти
Якє там керіпництво? ці клоуни на чолі з Палицей займаються виключно дірібаном.
Відповісти
Жах! І як тепер ця дитина може цінувати країну, де живе, жахищаючи яку загинув його батько. Може дійсно відправивши шофера в АТО, його можна навчити поважати героїв.
Відповісти

Інша новина від сьогодні "У Луцьку бабуся бруківкою подряпала капот автомобіля, який припаркували у неналежному, на її думку, місці." У цьому випадку бруківкою треба було "подряпати" самого шофера. Жаль, не було кому...
Відповісти
Останні новини
Скандал на Волині: сина загиблого атовця вигнали з маршрутки
25 листопад, 2017, 09:41