У Луцьку зірвали перегляд фільму. ВІДЕО

У Луцьку зірвали перегляд фільму. ВІДЕО
У Луцьку представники націоналістичних організацій зірвали перегляд фільму про радянських льотчиків «Право на крила», знятого в жовтні 1970 року на військовому аеродромі Луцька видатним радянським кінорежисером Олексієм Габриловичем.

Акцію протесту учасники "Національного корпусу" та ВО "Свобода" влаштували 25 листопада.

Перегляд відбувався у бібліотеці імені Олени Пчілки.

Кільканадцять людей увійшли до залу та нагадали, що цього року на 25 листопада припав День пам'яті жертв голодоморів. Мовляв, перегляд фільму про радянську авіацію в такий день недоречний, адже саме радянська система організовувала голодомори.

Більше - у відео:



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Засранці,ніякої поваги до старших людей,зайшли ,зірвали,де поліція,де закон?
Відповісти
як захочемо ми! Кому не подобається: чумадан, вокзал...
Відповісти
Закон iмiгрував разон з Януковичем
Відповісти
Може де хлопці зайшли у Версаль чи підкову ........ але там проміжність може репнути.
Відповісти
Скоти ...
Відповісти
А хто цей перегляд організував? Про це було б написати. Хлопці зробили правильно, але забули накрути вуха організаторам чи організатору.
Відповісти
Яке відношення бокс має до радянської пропаганди? Хлопці зробили правильно. А з ліцеїстів з часом будуть ті, хто битимуть ворогів України. Тому саме в цей день варто дивитись як правильно вивертати щелепи особам з червоними мізками.
Відповісти
Це ви швалі сєпарсько комуністські. Як можна в день памяті ностальгувати за комуністичним минулим. Сором. Вам тут не місце
Відповісти
Мені от цікаво всі нацикі так не поважають людських свобод чи вони вже зовсім розуму лишились!Люди ви в якому віці живете 102 хлопці приїхали б і швидко звідти цих показушників вивели,вони ж по закону україни ніхто!!!
Відповісти
Кричить, говоріть, галдить, сваріться, обзивайтесь, обурюйтесь, апелюйте до свободи слова, до закону, до всього, чого ніколи не знали, не розуміли і не шанували. Маєте результат – вам запропонували піти геть і ви пішли. Пішли майже тишком-нишком. Взялись домовлятись про інший день ностальгії, але пішли. Вам не вистачило духу доводити свою правоту, бо ви совки, які всього бояться і сміливішають тільки в себе на кухні, або за зачиненими дверима туалету. Ваш кінотеатр – це кухня і нужник. Ви дивитесь про тоді, бо не маєте сьогодні і не матимете майбутнього. У вас і минулого немає. Тодішня країна жила без вас, а теперішня й поготів. Ваші діти або в ОРДЛО, або серед алкашів, або серед нормальних людей, але не з вами. Дивіться мультик про чебурашку, це для вас, це ваше.
Відповісти
Ганьба свободі тільки з дідами можуть воювати. Сволота.
Відповісти
а давайте відмовимося від всього що було зроблено за радянських часів типу літаки міг, су і т.п. та навіть ан їх же зробили за радянських часів
Відповісти
радикальні організації грішать тим, що бали набирають на акціях, де їм нема кому дати відпір, в даному випадку вони бали втратили. Засранці, ви з якого року народження?Хто дав право вирішувати що і коли дивитися. Ви б дійсно зайнялися чимось важливим- контрабанда-стоп!, корупція_стоп!ВАм не хватає розуміння процесів, ловите на пустушку своїх потенційних виборців?- даремно, все ж видно. Ви- босота, яка мало що має з дійсним патріотизмом, міняйте підхід і програму."Свободи",зокрема.
Відповісти