Lutsk Fashion Weekend: занурення в моду зі смаком ігристого вина. ВІДЕО

Lutsk Fashion Weekend: занурення в моду зі смаком ігристого вина. ВІДЕО
П'ятий Lutsk Fashion Weekend дивував образами, вражав фокусами, розважав музикою та дарував ігристе вино.

Модна подія, офіційним партнером якої було «Fragolino Novellina», відбулася 24 листопада у розважальному центрі «Промінь».

У привітальному слові організаторка Анна Тріль зауважила, що щороку Lutsk Fashion Weekend набирає нових масштабів, а п'яте фешн-дійство вразить глядачів цікавими колекціями українських брендів, та запросила зануритися в модну атмосферу магії, краси та світського життя Луцька.

Показ розпочали гості зі Львова Karol by Kateryna Karol. Концепція колекції Karol весна-літо 2018 – проста та глибока, відбиток, як щось особливе, унікальне, неповторне та інтимне. Дизайнерка використала принти, нашивки та прикраси із відбитком, але не обмежується цим рівнем, розглядаючи відбиток як слід, який людина залишає на речах і навіть в душах оточуючих. Моделі колекції доповнені рукавичками, які додають слідам стерильності. Дизайнерка ніби закликає нас усіх залишити свої сліди скрізь осмислено.

У наступному показі було представлено монохромну колекцію Intention by Nataliya Isaeva, слоган якої – «Свобода вільна від кольору».

Між модними показами гостей розважали Daddy_club (DJ&SAX) – це поєднання інструментальної та електронної музики, фіналістка вокального талант-шоу WMA Катерина Гулюк, а пристрасну бачату станцювали луцькі танцівники Сергій Мороз та Ірина Бондаренко.



Не обійшлося і без подарунків від спонсорів дійства «Fragolino Novellina», які ведуча Наталка Войтович розігрувала серед присутніх.

Також яскравим був дитячий блок показів від театру мод «Grace Model House», вихованці якого представили постановку «Модні примхи століття».

Продовженням дитячої теми стала яскрава колекція у стилі 70-х та 80-х років від ПараSolo. Чудовий відеоряд разом із хітами легендарного гурту BoneyM з’явилися, як підсилення колекції, яка стилізована як справжня репліка на золоту епоху під музику багатьох поколінь. Традиційно колекція виконана з натуральних тканин.
Наступним був луцький бренд «Два кольори», що випускає здебільшого сукні із вишивками, але глядачам продемонстрували паєтки та костюми.

Бренд KUMA резиденти Lutsk Fashion Weekend від дня заснування представили одяг для справжніх жінок – стильних та впевнених у собі.

Відбувся також показ від маестро з Італії Руслана Лазарева. Дизайнер представив свою колекцію чоловічих та жіночих костюмів ручної роботи. Пан Руслан працює з високоякісними дорогими тканинами світових брендів. У пошитті використовує власну технологію. У представленій колекції стиль класичної елегантності переплітається з сучасними тенденціями.

Також на глядачів очікував сюрприз, який підготувала редакція інтернет-видання «Таблоїд Волині» разом із молодою дизайнеркою Ксенією Ковальською. Було обрано десять дівчат із постійної рубрики «Красуня дня», які презентували колекцію Ковальської. Головна редакторка інтернет-видання Ольга Магас розповіла, що мета такого дефіле – донести людям, що будь-яка жінка неповторна. Низька вона, чи висока, гладка чи худорлява – вона всеодно приваблива та красива.

Останнім на заході був український жіночий бренд VOVK. Ідея авторського принту для колекції народилася півроку тому. Колекція втілила маже всі можливі відтінки природи та представила теплі грані в осінніх луках.

Наприкінці модних показів відбувся виступ відомого ілюзіоніста з Києва Михайла Мітіна, який переконав глядачів у існуванні магії. Виступ завершився зачаровуючим лазерним шоу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно написаний текст. Читаєш, ніби ігристе вино п'єш.
Відповісти