Луцьк: 80-річна бабуся бруківкою пояснила водію, де не можна паркуватися

Луцьк: 80-річна бабуся бруківкою пояснила водію, де не можна паркуватися
У Луцьку бабуся бруківкою подряпала капот автомобіля, який припаркували у неналежному, на її думку, місці.

Це трапилося 25 листопада, - повідомили у патрульній поліції міста.

"80-річна жінка подряпала бруківкою капот автомобіля та пояснила, що зробила це, «аби водії там не паркувались»".

"Власниця транспортного засобу попросила провести з пенсіонеркою профілактичну бесіду, а заяву писати відмовилась, тож – розійшлись мирно".



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець бабця
Відповісти
МОЛОДЕЦЬ.
Відповісти
Хай вам ця бабця щось спортить - побачимо як ви будете молодець їй писати.
Відповісти
Причина ж вказана,чому вона так вчинила.Чому правила парковки ігнорувати????? Ще б треба було шину пробити,був би урок! Бабця МОЛОДЕЦЬ!
Відповісти
Треба так дерти щоб ніхто не бачив.
Відповісти
Бабуся молодець! У нас до людей по іншому не доходить....На червоне їдуть, не звертаючи уваги на пішоходів на зебрі, паркуються де хочуть і як хочуть... І поліцією і штрафами їх геть не налякаєш
Відповісти
В статті ж написано "у неналежному, на її думку, місці", тобто це на думку старої. А в них в голові часом такий фарш, що ну нах...Всі кругом наркомани і повії. Так, що критично оцінюєте інформацію і не будьте стадом.
Відповісти
Деякі шановні пішоходи не забувайте що ви теж ходите як рагулі по дорогах, перебігає те на червоне, і т.д. це не привід ж Вам поцарапати лице бруківкою
Відповісти
Спочатку напічкайте місто парковками. А то наш Луцьк стосовно парковочних місць застряг десь у 80-х.Так можна 30 % від всіх авто міста передряпати з "поважної причини".Я лояльно відношусь до всіх стареньких, але в даному випадку пару пендалів бабка отримала б для приходу в свідомість.
Відповісти
А це, випадково, сталось не за Салютом що навпроти обласної лікарні?
Відповісти
"На її думку"?, а хто сказав що вона правильна? Який приклад може подати така бабуся.? Чи вона думає - якщо вона там ходить, то всі інші мають розбігатись в сторони. А про парковки то зовсім інша тема. Є місця де на тротуарах можна паркуватись. Але не сві бабусі про це знають.
Відповісти
Мої вітання , всім хто не полінувався поділитись власним брудненьким наповненням!!! Роз‘ясню , я свідок цієї події, власниця автомобіля запаркувалась за всіма правилами, можу в підтвердення кинути фото паркування.Бабця ж зазвичай спілкувалась з голубами та контролювала баки зі сміттям ,проклинаючи всіх хто проходив повз неї, та попадав на ії ясні очі... а так як баки тимчасово прибрали наводячи в дворі благоустрій, вона мала вільну хвилинку і зайнялась розписом нового надто дорого на її думку автомобіля , аргументом виявилось: «не так вже я його й подерла, а хіба вона на нього заробила?»... Ну ??? Всі хто тут за самосуд, удачі, надіюсь вона вам згодиться коли вашу власність бабця - Робенгуд розхерачить.. тим більше , що власниця автомобіля навіть не попросила про стягнення коштів за таку творчість.. гарного вам дня, зарбляйте , щоб бабцям було за що вас ненавидіти!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьк: 80-річна бабуся бруківкою пояснила водію, де не можна паркуватися
25 листопад, 2017, 20:48