Волинській спортсменці придбають квартиру

Волинській спортсменці придбають квартиру
Ковельські депутати вирішили надати одноразову цільову допомогу на придбання житла багаторазовій чемпіонці України, чемпіонці Європи, бронзовій призерці чемпіонату світу з боксу, Заслуженому майстру спорту України Тетяні Коб.

Про це повідомляє КовельPost.

Спортсменка прославляє Україну на змаганнях найвищого рівня. Вона посіла п'яте місце на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, виборола “золото” та “срібло” на чемпіонаті Європи, “бронзу” - на чемпіонаті світу. Тетяна Коб є десятиразовою чемпіонкою України. Стільки ж разів ставала володаркою Кубка України. Уже понад десять років поспіль входить до складу збірної нашої держави з боксу.

Спортсменка заслуговує на визнання і достойне помешкання. Аби вирішити її житлову проблему, з міського бюджету Ковеля виділять 357,5 тис.грн.

Як повідомив заступник міського голови Ігор Прокопів, міська влада Ковеля неодноразово зверталася до обласної влади (як до Волинської облради, так і до Волинської обласної державної адміністрації) з проханням долучитися на умовах співфінансування, аби спільно вирішити питання щодо забезпечення спортсменки житлом, адже Тетяна Коб прославила своїми досягненнями не лише Ковель, а й Волинь.

Проте звернення були проігноровані. Таким чином влада міста взяла на себе зобов'язання допомогти титулованій землячці. Тож помешкання буде придбано за кошти громади та у співфінансуванні з самою боксеркою Тетяною Коб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинській спортсменці придбають квартиру
26 листопад, 2017, 03:55