Ігор Палиця каже, що не дивився фільм про «полювання» на спадщину Єремеєва

Ігор Палиця каже, що не дивився фільм про «полювання» на спадщину Єремеєва
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця запевняє, що не дивився фільму про "полювання" спадщину Ігоря Єремеєва, автори якого стверджують, що Палиця через власну вигоду допомагає Тетяні Єремеєвій у її "війні" з компанією “Континіум”.

Як відомо, два тижні тому фільм “Чорна вдова: Полювання на спадщину Єремеєва” оприлюднило інформаційне агентство “ВолиньPost”. Автори фільму приходять до висновку: справжня причина, через яку Тетяна Єремеєва звинувачує партнерів Ігоря Єремеєва у позбавленні її дітей спадщини – бажання олігарха Ігоря Коломойського отримати хоча б частковий контроль над “Континіумом”, своїм давнім противником та конкурентом на нафтовому ринку. Тетяна Єремеєва – “це лише інструмент”, кажуть автори фільму, - пише Волинь24.

“...БІЛЬШЕ РОКУ Я ЇЙ ПЛАЧУ АДВОКАТІВ, ЮРИСТІВ...”

Один з доказів, які наводяться у фільмі: на аудіозаписі голос, схожий на голос Ігоря Палиці (як відомо – давнього бізнес-партнера Ігоря Коломойського), розповідає про домовленість з якоюсь жінкою допомогти їй повернути акції, а потім викупити в неї ці акції з 25% знижкою. Голос стверджує, що оплатив жінці послуги юристів на більше ніж мільйон доларів.

Ось дослівний текст цього запису з голосом, схожим на голос голови облради Ігоря Палиці:

“Вона прийшла до мене і каже: «Ігор, чим можна допомогти? Я знаю, що у вас доволі непрості стосунки. В мене, зокрема, також. Більше року я їй допомагаю фінансово. Більше року я їй плачу адвокатів, юристів… Скрізь, всім… Воли допомагають їй по всьому світу заарештувати майно і повернути на неї акції… Ми цим займаємось… Я про це попередив Івахіва… Він питає: «А що ти з нею там домовився?»

Чесно скажу, про що я домовився: якщо до неї повертаються ті акції, а там більше мільйона доларів треба на юристів. Я фінансую всі ці речі, а коли вона стає власником тих акцій і захоче їх продати, я маю право по ціні, яка буде тоді на ринку, купити на 25 % дешевше ці акції. Оце в нас підписаний контракт – між нею і мною. Про що я й домовився”.

“Я НЕ БАЧИВ...”

Журналіст інтернет-видання “Волинь24” поцікавився у Ігоря Палиці, чи бачив той фільм і чи це його голос на аудіо.

“Ігоре Петровичу, чи бачили ви фільм “Чорна вдова”, який нещодавно вийшов на ВолиньПості? У цьому фільмі є цікавий момент: аудіозапис з голосом, схожим на ваш. Скажіть, будь ласка, – це ваш голос?” – поцікавився у Палиці журналіст.

Ігор Палиця емоційно відповів:

“Я не бачив... Той, хто зробив цей фільм, просто взяв і облив себе дьогтьом і пересипав себе пір’ям... Мені бридко те, що ви робите і ваші хазяєва. Передайте своїм хазяєвам – бридко! Хай Івахів віддасть майно, яке вкрав в сім’ї Єремєєва і йде собі з миром. Вам соромно має бути брати гроші в цих подонків. Це все, що я можу сказати”.

Поставити Ігорю Палиці уточнюючі питання журналіст не зміг – Ігор Палиця практично втік від нього.

ІГОР ПАЛИЦЯ ЛУКАВИТЬ?

Видання “Волинь24” попросило прокоментувати імпульсивну відповідь Ігоря Палиці головного редактора інформаційного агентства “ВолиньPost” Анатолія Котлюка. Той заявив:

“На моє переконання, Ігор Петрович вкотре лукавить, кажучи, що не дивився фільму “Чорна вдова”. І доказ тому – та істерія, яка почалася після його виходу у підконтрольних Палиці структурах.

Телеканал “Аверс” – структура, фактичним власником якої є Палиця, – подав скаргу сервісу “Ютюб” за те, що у фільмі використані їх матеріали (хоча це було зроблено строго в рамках закону, з дотриманням авторських прав) і через цю скаргу “Ютюб” наш фільм тимчасово видалив. Підконтрольні юристи “торпедують” інтернет- медіа по всій країні листами з вимогою зняти матеріал.

Кожен, хто знає особливості роботи структур Ігоря Палиці, підтвердить: без особистого розпорядження Палиці ніхто б не робив цього.

Окрім того, не одна людина мені розповідала, як болісно Ігор Петрович реагує на критику у свій бік. Тим більше, якщо це стосується не зовсім публічних сторін його життя.

До того ж, як можна, не подивившись фільм, робити такі емоційні висновки про його авторів?

Тому я не вірю, що Палиця не дивився фільму.

Можливо, він просто не захотів відповідати на незручні для нього питання? Бо тоді довелося б або заперечувати очевидне, або визнати власний слід у скандалі, роздутому Тетяною Єремеєвою.

Замість цього Палиця вчергове закликав Івахіва “повернути майно Ігоря Єремеєва його родині”. Хоча всі, хто бачив фільм, знають: майном покійного з самого початку володіла його родина. Доказом чого є не просто слова, а нотаріальні документи, оприлюднені у фільмі”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ігор Палиця каже, що не дивився фільм про «полювання» на спадщину Єремеєва
27 листопад, 2017, 09:06