У Луцьку організували терапію для батьків Героїв. ФОТО

У Луцьку організували терапію для батьків Героїв. ФОТО
У Луцьку влаштували зустріч з батьками атовців, які загинули на війні з Росією.

25 листопада волонтерський рух "Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС)" провів зустріч у приміщенні Волинської бібліотеки для юнацтва з батьками полеглих бійців АТО і тих хлопців, хто значиться зниклими безвісти, - йдеться в повідомленні на сторінці руху в Facebook.

"Батьки приїхали з 6 регіонів Волинської області у кількості 25 осіб. Це перший захід у новому форматі і розпочали ми його біля стенду пам'яті загиблих Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО з покладанням лампадок до тих, хто вибороли ціною власного життя нам мирне небо".

"Щиро дякуємо усім ЛЮДЯМ, що долучились до реалізації даного формату у листопаді, який ми будемо проводити і в подальшому (з виїздами і в райони, і з екскурсіями Україною), адже матері і батьки полеглих наших хлопців нічого не просять, але нам важливо підтримати їх хоча б добрим словом і зігріти їхні серця своєю небайдужістю!"

"Під час зустрічі відбулися плідні спілкування і юридичні консультації, арт-терапія, оздоровлення масажем і смачний обід. Окрема подяка за "київський десант" зі спілки "Матері Миру", що відгукнулись на пропозицію відвідати нашу зустріч!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посипати солі на вічну рану? Оправдання загибелі людей НЕМАЄ!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку організували терапію для батьків Героїв. ФОТО
26 листопад, 2017, 12:48