Розповіли, чому зник сморід у Луцьку

Розповіли, чому зник сморід у Луцьку
Завдяки тому, що на поля фільтрації вже не потрапляє мелясна барда, а лише відходи цукрового заводу, сморід, від якого потерпали лучани влітку, зник.

Про це пише ІА "Конкурент".

Гнідавський цукровий завод та "Біо ПЕК" не надіслали відділу екології міської ради пропозиції до програми охорони навколишнього середовища на 2018-2020 роки. Про це розповів начальник відділу екології Луцькради Анатолій Гламазда 27 листопада під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Втім Анатолій Гламазда розповів, що, аби вирішити питання зі смородом, від якого ще цього літа потерпали лучани, тільки цукровий завод скидає свої стоки на поля фільтрації. Біоетанольний завод мелясну барду, яка раніше теж потрапляла на поля фільтрації разом з фекальними відходами мікрорайону Вересневе, більше туди не скидає.

Мелясну барду завод зберігає у відповідних ємкостях, з яких її забирають сільгосппідприємства і вивозять на поля як добриво.

Депутат Костянтин Петрочук сказав, що відходи з Вересневого місто забиратиме в свою каналізацію і проект під'єднання каналізації мікрорайону до загальноміської вже фактично добігає до завершення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що відходи гройсманівського біопеку підуть в каналізацію самостійною ниткою.
Відповісти
Петручик п...бол ТИ Ж казав що ще в вересны приэднаэте?????
Відповісти
То ж холодно, от і не смердить
Відповісти
Сьогодні якраз був сморід!!!, той що й тоді, а до того давно не чути було...
Відповісти
Сьогодні якраз був сморід!!!, той що й тоді, а до того давно не чути було...
Відповісти
А В НАС ЯК СМЕДІЛО ТА ЩЕ Й БІЛЬШЕ СМЕРДИТЬ!!! ВІДСТІНИК ,ПЕРША КАРТА ВІД ДОРОГИ, ПОЧИСТИЛИ ПРЯМО НА УЗБІЧЧЯ ДОРОГИ, ПО ЯКІЙ ЇЗДЯТЬ МАРШРУТКИ І ХОДЯТЬ ЛЮДИ. ОТ ЗАРАЗ ЯК ВПАДЕ СНІГ, ТО НІ ПРОЙТИ, НІ ПРОЇХАТИ,ХОТЯ ДОРОГА СТОЛІТТЯМИ ТАМ БУЛА, А ЯК ПОБУДУВАЛИ ОЧИСНІ СПОРУДИ МІСТА ЛУЦЬКА , ТО ПЕРЕНЕСЛИ ЇЇ НА КІЛЬ МЕТРІВ В СТОРОНУ, СМОРІД ВІД ТОГО НЕСТЕРПНИЙ,0 АДЖЕ СЕЛО НАХОДИТЬСЯ МЕНШЕ ЯК ДВІСТІ МЕТРІВ ВІД ВІДСТІЙНИКА, В ЯКИЙ ЩЕ ТИЖДЕНЬ ТОМУ СИНІЗАТОРСЬКІ МАШИНИ ІВИЛИВАЛИ ВІДХОДИ З ВИГРІБНИХ ЯМ. МУЖНОВЛАДЦІ МІСТА, СХАМЕНІТЬСЯ, НЕ ТРАВІТЬ НАС ЗАЖИВОё! МИ ТАКОЖ Л Ю Д И І В НАС ДІТИ! НЕ ЗАСТАВЛЯТЕ НАС ІТИ НА КАДИНАЛЬНІ ДІЇЇ!!!!
Відповісти
БРЕХУНИ, В ЛИПЛЯНАХ СМЕРДИТЬ!!! ЗАБЕРІТЬ ОЧИСНІ З ПІД НАШОГО НОСА!!!!
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька – аварія
27 листопад, 2017, 14:23
Розповіли, чому зник сморід у Луцьку
27 листопад, 2017, 14:22