До Луцька з’їхалися волейболісти з Європи

До Луцька з’їхалися волейболісти з Європи
Луцьк приймає ІІ кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи з волейболу серед юніорів.

Після успішних виступів волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» у внутрішньому чемпіонаті та єврокубках в Луцьку для палких шанувальників цього виду спорту влаштоване чергове спортивне свято, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

З 3 по 7 січня на майданчику обласної дитячо-юнацької спортивної школи змагаються юнацькі збірні команди (дівчата 1996-1997 років народження) України, Польщі, Латвії, Англії, Австрії та Нідерландів в рамках кваліфікаційного етапу чемпіонату Європи.

На урочисте відкриття змагань завітав голова ОДА Борис Клімчук. Він привітав волейболістів, тренерів та менеджерів збірних.

«Ми раді вітати вас в Україні, на нашій гостинній Волинській землі. Декілька днів тому ми провели олімпійський 2012 рік, який для нас, українців та поляків, став ще й роком проведення футбольного чемпіонату «Євро-2012». Щиро сподіваємося, що невеличкі сувеніри залишать приємні спогади у ваших серцях і про Україну, і про Волинь. А на майданчику нехай переможе найсильніший та найбільш витривалий», - сказав він.

До слова, у перший день змагань збірна України розгромила команду Англії з рахунком 3:0.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Луцька з’їхалися волейболісти з Європи
04 січень, 2013, 12:10