«ЛуцькArt»: митці зібралися на «культурну провокацію». ВІДЕО

«ЛуцькArt»: митці зібралися на «культурну провокацію». ВІДЕО
У розважальному центрі «Промінь» волинські митці зібралися на шоу-кейс «ЛуцькArt», аби поспілкуватися про подальші шляхи розвитку та концепції розгротання культурних проектів у місті.

Дійство відбулося 26 листопада.

Десятки тетралів, митців, музикантів зібралися під одним дахом. Організатор дійства Віктор Грисюк розповів, що це перший проект такого формату у місті.

«Це певна провокація, дещо імпровізація, тут багато суміші музики і театру, інших видів мистецтва. Це певним чином експеримет», - зауважив чоловік. Дійство вирішили провадити у форматі шоу-кейсу, аби не відлякувати людей «ярмарком громадських організацій».

«Культуру треба продавати, але робити це треба якісно. Ми до цього також будемо в майбутньому йти», - додав Грисюк.

Організатори зауважували, що захід стане закликом до об’єднання незалежних мистецьких утворень і окремих митців. Окрім насиченої мистецької програми відбулося спілкування митців, меценатів, представників влади та громади про розвиток незалежного сегменту культурно-мистецького життя Луцька.

У програмі взяли участь «CarlosBandos», Мікаель Гюлазян, «CoolBoysBand», «Salsa Club Lutsk», «Дайте спокій», Галина Конах, театр «ГаРмИдЕр», дитяча театральна студія «ДогориДриґом», анімаційна студія«Imago», ГО «Рукотвори», художниця Марічка Островська та інші. Учасники насолоджувалися театральними дійствами, музично -драматичними перформенсами тощо.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«ЛуцькArt»: митці зібралися на «культурну провокацію». ВІДЕО
27 листопад, 2017, 14:44