У Луцьку хочуть оновити в'їзд до міста з боку Липин

У Луцьку хочуть оновити в'їзд до міста з боку Липин
Депутати Луцькради пропонують провести реконструкцію заїзду до Луцька зі сторони села Липини. Проте міська влада не може цього зробити, адже дорога не алежить до компетенції міста.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пишуть Волинські Новини.

Депутат Андрій Козюра наголосив, що питання щодо реконструкції заїзду у Луцьк зі сторони Липин біля піднімалося вже давно, втім його досі не вирішили.

«Реконструкція в'їзду до Луцька дозволить розвантажити потік транспорту. Це не лише збереже дороги, а й розвантажить їх та зекономить кошти на подальші ремонти, бо там їздять бензовози та автомобілі будівельних фірм», - зазначив депутат.

Як пояснив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, питання реконструкції вже обговорювали, проте дорога не в підпорядкуванні міста, тому фінансувати ремонт з міського бюджету не можуть. Втім, вирішити це питання все ж намагаються.

«Ми оглядали цю вулицю спільно з першим заступником міського голови Григорієм Недопадом, він мав зустрічатися з головою Липинської сільської ради Богданом Гусаком, аби не було заперечень щодо ремонту. У 2018 році ми плануємо виготовити проектну пропозицію, аби можна було обговорювати питання реконструкції з облдержадміністрацією», - зазначив Осіюк.

Козюра запропонував надати рекомендацію першому заступнику міського голови та департаменту житлово-комунального господарства, аби вони опрацювали питання щодо реконструкції в'їзду до Луцька.

Члени комісії підтримали цю пропозицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І викласти той в‘їзд бруківкою яку вкрав Козюри батько
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть оновити в'їзд до міста з боку Липин
27 листопад, 2017, 16:55