Волинян закликають зробити подарунок доньці загиблого майора

Волинян закликають зробити подарунок доньці загиблого майора
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.

Наступна наша іменинниця має дуже рідкісне ім’я французького походження – Женев’єва, що означає “біла хвиля”, а за іншою версією “добра та чесна”. Завдячує таким іменем дівчинка своїм матусі та татусеві. Її батько Шепелюк Олексій Борисович носив звання майора, був командиром батареї, зник безвісти 25 серпня 2014 року у СМТ Кутейникове Амвросіївського р-ну Донецької обл., упізнаний за експертизою ДНК у липні 2015 року.

Інформація про нього є у Книзі пам’яті.

Невдовзі найменшенькій із п’яти діток загиблого Героя виповниться 6 років.

І хоч дівчинка уже мріє, як піде перший раз у перший клас, та поки що відвідує дитячий садочок у рідному місті. Ходить до групи “Сонечко”. У дитсадку Женев’єва уже готується до школи, учиться рахувати і писати, що їй дуже подобається. Тут же дівчинка відвідує гуртки з англійської мови та “Умілі ручки”. Найбільше іменинниця любить малювати, розмальовувати, різати на дрібні шматочки папір, ліпити з пластиліну та складати пазли. Женев’єва уже вміє готувати смачненький омлет, вівсянку та чай, тому голодною ніколи не залишиться ні вона, ні її гості. А ще разом з сестричкою Домінікою дівчинка займається на Театральному гуртку.

Як і кожна маленька красуня, Женев’єва вірить у дива, мріє бути принцесою Ельзою із улюбленого мультфільму “Крижане серце”, щоб мати такі ж чарівні сили. Саме Ельза, Анна та Сніговик є її улюбленими героями мультиків. Ще дівчинці подобаються пригоди “Небезпечного Генрі” з однойменного мультфільму та капітана Чела.

Женев’єва хоче мати безліч друзів та рідних. З майбутньою професією дівчинка ще до кінця не визначилися, оскільки хоче бути або гімнасткою, або співачкою, або моделлю чи взагалі артисткою. Тому й не дивно, що їй до вподоби багато сучасних співаків, зокрема Ольга Полякова (яку частенько чує по телевізору), наш земляк Дмитро Монатік (пісні якого так люблять слухати старші сестри) і Настя Каменських (бо в неї дуже гарне волосся і вона гарно співає). Саме цих людей хотіла б колись дівчинка зустріти на своєму життєвому шляху.

Тваринок Женев’єва просто обожнює, особливо котиків, морських свинок, декоративних кроликів, папуг та собачок.

Женев’єва іноді буває примхливою та часом вередує – саме це вона називає основним своїм недоліком. Хоча ні, є ще один – поїдання солодощів, особливо льодяників та чупа-чупсів.

Про Україну Женев’єва говорить, що це її Батьківщина. Країна, яку захищав її татко, задля того щоби всі жили у ній щасливо, в мирі та злагоді, щоб вона була вільною та незалежною. Женев’єва хоче, щоб усі діти були здорові і мали обох батьків, бабусь та дідусів, домашніх улюбленців; щоб у садочках та школах було багато гойдалок, дитячих та спортивних майданчиків, басейнів; і щоб на сніданки та обіди завжди давали цукерки. Захищаючи кордони рідної неньки України, Олексій загинув. Тому найзаповітніша мрія дівчинки – щоб тато був поруч, вкладав спати, приходив на свята, вітав з днем народження – тепер на жаль нездійсненна.

Зі слів мами Марини Олександрівни, сім’я з усіма негараздами намагається справлятися самотужки, усю матеріальну допомогу від держави отримала, готується до ремонту квартири. Мама лишила волонтерам адресу для листування та привітань своїй маленькій іменинниці, бо ж вона любить заводити нові знайомства. Незайвими будуть також і речі, якісь предмети гардеробу та взуття, бо ж дівчатка ростуть дуже швидко.

Волонтери проекту закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято на день народження.

Інформація для благодійників: Шепелюк Женев’єва – 6 років (25.12.2011). Ріст: 115-120 см. Розмір взуття: 31 (по устілці 18 см). Омріяний подарунок: приємні сюрпризи.

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна зв'язатися з. мамою дівчинки? Мій телефон 0508540977
Відповісти
Останні новини
Волинян закликають зробити подарунок доньці загиблого майора
27 листопад, 2017, 17:49