Лисиця проїхалася «зайцем» у лондонському автобусі

Лисиця проїхалася «зайцем» у лондонському автобусі
Лисиця здивувала туристів екскурсійного автобуса у Лондоні. Ймовірно, чотириногий турист проскочив на двоповерховий автобус, поки той був припаркований у депо.

Про це пише ВВС Україна.

«Безквитковий пасажир» сидів на верхньому поверсі й доїхав автобусом до Парк-Лейн, у центрі британської столиці, аж поки тварину помітили.

Працівниця Королівського товариства захисту тварин від жорстокого поводження Джилл Сандерс розповіла: «Ніхто не каже, що лисиця не може подорожувати. Але зрозуміло, що персонал турбувався про добробут лисиці».



Пасажирів висадили, а автобус замкнули, таким чином пані Сандерс спокійно спіймала лисицю.

Потім тварину повернули до середовища проживання, випустивши у лісок біля автобусного депо.

Із приблизно 400 тисяч британських лисиць майже половина вже поколіннями живе в містах. За підрахунками фахівців, у Лондоні їх живе близько 18 на кожен квадратний кілометр, або на кожні 300 осіб.

Як пише кореспондент Російської служби ВВС Борис Максимов, Лондон - місто дуже й дуже зелене. Близько 47% всієї території міста - це парки і садки біля будинків. 60% території міста вважається «відкритим простором».

Людей вони не займають. Харчуються почасти викинутими на смітник залишками їжі, а також не гребують полювати на мишей і щурів.

І якщо є думка, що лондонські лисиці ховаються десь у передмістях, то це не так.

Їх можна побачити в самому центрі міста - одна навіть не так давно забігла до кафе, що в будівлі ВВС, серед білого дня. І була, схоже, дуже замучена, коли її почали звідти проганяти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.