У Луцьку хочуть створити комісію, щоб «опікуватися» округами без депутатів

У Луцьку хочуть створити комісію, щоб «опікуватися» округами без депутатів
У Луцькій міській раді підтримали створення комісії, яка буде розподіляти кошти для округів, які залишилися без своїх обранців у раді.

Про це повідомили під час засідання бюджетної комісії у вівторок, 28 листопада.

Так, депутат Луцької міської ради Микола Яручик розповів, що була затверджена «Програма підтримки ініціатив виборців територіальних виборчів округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020 роки», ініціатором якої був депутат Андрій Покровський.

За словами Яручика, до програми хочуть внести зміни, щоб вона логічно виконувалася та працювала. Він запропонував створити тимчасову комісію для розподілу коштів на округи.

Так, головою комісії він запропонував обрати Андрія Покровського, а до складу комісії включити по одному представнику із кожної фракції – Валерія Бондарука, Микиту Рабана, Миколу Федіка, Павла Данильчука, Сергія Булу та Тараса Шляхтича.

«Ці люди можуть аналізувати, як правильно спрямовувати кошти, які виділятимуться на програму, а це 1 мільйон 200 тисяч щороку», - зауважив Яручик.

Натомість голова бюджетної комісії Борис Смаль зауважив, що не потрібно створювати додаткових комісій - краще зобов’язати одну із діючих комісій виконувати такі функції.

Шляхтич запропонував зняти його кандидатуру, натомість включити до складу комісії Аллу Надточій.

Комісія підтримала проект рішення щодо створення комісії з розподілу коштів для округів, які не мають депутата у Луцькій міській раді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку хочуть створити комісію, щоб «опікуватися» округами без депутатів
28 листопад, 2017, 11:08