У Луцьку виявили авто, яке було у розшуку

У Луцьку виявили авто, яке було у розшуку
Працівники сервісного центру МВС Луцька виявили авто в розшуку.

До територіального сервісного центру МВС звернувся власник комерційної організації для отримання дубліката свідоцтва про реєстрацію автомобіля марки Chevrolet Aveo, - інформує Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області.

За результатами перевірки було виявлено, що даний транспортний засіб значиться у розшуку, що було ініційовано в іншому регіоні.

«Це 6-те викрадене авто, що виявлено працівниками сервісних центрів МВС у Волинській області з початку року.Найчастіше причина в тому, що авто попередньо придбане без звернення до нашого органу, для прикладу так званим способом «за довіреністю». Найбезпечніший варіант – укласти безкоштовний договір купівлі-продажу транспортного засобу у сервісному центрі МВС, в якому проводиться обов`язкова перевірка авто по всіх наявних базах даних, у тому числі державного та міжнародного розшуку», - резюмує керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, розшук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой не треба розказувати, як у вас там проводяться перевірки. Сам нарвався на вашу ж аферу, коли вранці ваш відділ перевіряв і знімав з обліку чистий автомобіль, а коли почали реєструвати на Мене - одразу виліз арешт і відповідно попадалово на Гроші. І одразу ж знайшовся чоловічок, який запропонував свої послуги в вирішенні питання.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку виявили авто, яке було у розшуку
28 листопад, 2017, 11:24