У луцькому ЦНАПі прокоментували ситуацію з паспортними чергами

 У луцькому ЦНАПі прокоментували ситуацію з паспортними чергами
У луцькому Центрі надання адміністративних послуг вранці, 28 листопада, при видачі талонів електронної черги на виготовлення біометричних документів були присутніми громадські активісти з організації "Автомайдан Волині", які показали, що там відбувається.

Про це йдеться на сторінці ЦНАПу у Facebook.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як розповіла, що особисто контролює видачу талонів та слідкує, щоб все відбувалося належним чином, без жодних ознак корупції.

"На сьогодні було видано 120 талонів на виготовлення біометричних документів і 44 талони попереднього запису. Окрім того, протягом дня буде здійснюватися і видача вже готових закордонних паспортів та ІД-карток", - йдеться в дописі.

Зазначаєтья, що у зв’язку зі збільшенням кількості замовників на виготовлення закордонних паспортів, перевага надається лучанам з реєстрацією місця проживання у місті Луцьку.

Громадянам, місце проживання яких зареєстроване у Волинській області, рекомендують звертатися за місцем реєстрації та адресами територіальних підрозділів ДМС України.

"Люди приїздять цілими бусами з інших сіл та міст, займають чергу спозаранку, а нам - лучанам, зазвичай талонів вже не вистачає і ніде, крім ЦНАП м. Луцька нас не приймають. Чому я, лучанин, повинен їхати в інше місто для подачі документів, коли в нас є свій ЦНАП. Пріоритет все-таки має бути для жителів міста з реєстрацією міста проживання у Луцьку, а тоді для всіх інших", - скаржиться один з відвідувачів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому ЦНАПі прокоментували ситуацію з паспортними чергами
28 листопад, 2017, 13:43