Підліток всадив матері ніж у спину, бо та п’є алкоголь

Підліток всадив матері ніж у спину, бо та п’є алкоголь
У столиці правоохоронці затримали підлітка, який вдарив ножем матір.

Поліцейським хлопець пояснив свій вчинок бажанням зупинити жінку, яка зловживала алкогольними напоями, -повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Він розкаюється та повністю співпрацює зі слідством.

Близько 3-ї години до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на бульварі Перова жінка отримала ножове поранення у спину.

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво управління поліції.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, по прибуттю правоохоронці виявили власницю помешкання у стані алкогольного сп’яніння та із ножовим пораненням. Після надання першої допомоги лікарі «швидкої» доставили потерпілу у стаціонар.

«У квартирі перебував 16-річний син жінки, який зізнався, що він наніс матері тяжке поранення. Нам він пояснив, що втомися бачити, як жінка постійно п’є, тож не стримався і схопився за ніж», - зазначив правоохоронець.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України підлітка затримали та доставили до територіального управління поліції. Зараз він дає покази.

«За місцем проживання та навчання хлопець характеризується позитивно. Проблем із законом теж не мав. Повністю розкаюється та співпрацює зі слідством», - додав Олександр Кузьмін.

Вилучений ніж зі слідами бурого кольору направлений на експертизу.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.