На Волині з'явилось ще одне відділення гемодіалізу

На Волині з'явилось ще одне відділення гемодіалізу
У Маневицькій центральній районній лікарні запрацювало відділення гемодіалізу.

27 листопада голова райдержадміністрації Андрій Линдюк разом із головним лікарем Маневицького району Олегом Бегалем оглянули як надається медична послуга у новоствореному відділенні гемодіалізу у Маневицькій центральній районній лікарні, -
йдеться на сторінці закладу у Facebook/

"Хворих відділення обслуговує уже з п’ятниці минулого тижня. Отримують медичну послугу 14 пацієнтів, що мають хронічні захворювання нирки. У палатах перебувають пацієнти як з Маневицького так і Любешівського районів", - говорить головний лікар Олег Бегаль.

Андрій Линдюк оглянув палати, в яких перебувають хворі і поцікавився, у пацієнтів, наскільки комфортно вони себе почувають.

"Я сам із Любешівського району, приїхав сюди вперше. І дуже задоволений, що можу тут пройти курс лікування", - говорить пацієнт.

У відділення було закуплено усю необхідну медичну техніку, (для очищення почки, система очистки води) за кошти , що надійли у район на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження Маневиччини, а це близько 4 мільйони гривень.

На запитання голови райдержадміністрації Андрія Линдюка, чи мають хворі якісь зауваження чи пропозиції, хворі просили посприяти у підвезенні до автовокзалу. Андрій Олександрович запевнив пацієнтів, що це питання буде вирішено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.