Нардеп з Волині забрав контейнери для сміття, які роздав перед виборами

Нардеп з Волині забрав контейнери для сміття, які роздав перед виборами
У селі Копачівка Рожищенського району напередодні Нового року зникли усі смітники, які перед виборами встановив благодійний фонд ще тоді кандидата у народні депутати Сергія Мартиняка (на фото).

Сільський голова Копачівки Олег Харчук розповідає, що смітники встановив на початку осені 2012 благодійний фонд «Європейський вектор» Сергія Мартиняка. Контейнери сірого кольору з логотипом компанії «Пан Курчак», яка також належить Мартиняку, поставили не лише у Копачівці, а й у інших селах виборчого округу № 20.

Одна з мешканок Копачівки розповідає: «Ми нічого не платили. Стояли смітники по всьому селу. Один біля зупинки, один неподалік церкви, один як на Ковель їхати, один недалеко від хати, де цигани живуть. Сміття вивозили щосереди, а десь перед Новим роком уночі всі смітники забрали».

Ось тут, як кажуть люди, був смітник з логотипом Пан Курчак
Ось тут, як кажуть люди, був смітник з логотипом Пан Курчак
І тут був смітник
І тут був смітник


Жінка каже, що сміття у селі викидати нікуди. І як пояснювали селянам, смітники встановили для експерименту: аби побачити чи виноситимуть сміття мешканці у контейнери чи викидатимуть будь-де.

«Ми були би не проти платити за вивіз сміття. От тільки ніхто нічого не пропонує», - каже мешканка Копачівки.

Про те, що смітники напередодні Нового року зникнуть, сільський голова Олег Харчук знав. Мовляв, згідно з усними домовленостями (договорів про вивіз сміття не було), контейнери мали стояти лише до 2013 року.



«Приїхали представники (фонду «Європейський вектор», - ред.) і сказали, що це така його благодійна програма до Нового року. Так вони і сказали, що до Нового року, а там будемо бачити як», - зазначив Харчук.

Поки що жодних документів про те, які ж розцінки на вивіз сміття з фонду до сільської ради ніхто не приносив. Сільський голова розповідає, що нині люди справляються зі сміттям хто як може: збирають або спалюють.

На запитання про те, де діває сміття сам голова ради, Олег Харчук відповів: «В мене особисто: збираю в пакети, маю сарай і збираю сміття у той сарай».

«В нас траса бачите яка. Їдуть фури. Він бачить смітник і викидає. Він же ж не забороните їм це зробити. А платити мають люди», - додає сільський голова.

Зв’язатися з вже народним депутатом Сергієм Мартиняком нам не вдалося. Телефон депутата не у мережі. У фонді «Європейський вектор», який віднедавна розміщується на вулиці Рівненській, 85 у Луцьку, пояснити ситуацію також не змогли.

Офіс благодійного фонду
Офіс благодійного фонду


Інформацією володіє лише президент фонду Галина Ведрич, якої на місці не було.

Додамо, що на дільниці № 070801, до якої належать села Копачівка, Олександрівка та Підліски, Мартиняк переміг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і треба лохторат учити.вчитель
Відповісти
Волинське бидло навчанню не піддається - тільки дресурі на рівні умовних рефлексів.
Відповісти
"Благодійний фонд" Сергія Мартиняка «Єврейський вектор»!!!)))
Відповісти
фееее ганьба депутату!
Відповісти
Фонд вселили в "Фронт змін"
Відповісти
фронт змін брав в оренду приміщення у мартиняка
Відповісти
Тим більше що його (Фронту змін)очільник Пиза перед вступом у Фз працював особистим радником цього ж Мартиняка на АПГ...
Відповісти
Там же був книжковий магазин! Але ОФІС переміг. От що значить взяв правильний "Европейський" вектор.
Відповісти
Написано ж що то був експеремент! Все - експеремент закінчився!:) А якби був толковий сільський голова, то за той час, що контейнери стояли, дав би пропозицію по цінам на вивіз сміття, з громадою обговорив...
Ото таке безголове самоврядування, тільки і чекають коли на блюдечку піднесуть або спонсори, меценати, депутати, кандидати...!:(
Відповісти
уе"" вас киданул
Відповісти
Все хороше коли небуть кінчається
Відповісти
Це ще тільки потепліло і вже лайно полізло, а що буде коли зійде сніг? Коли вже наш тупоголовий лекторат почне вибирати, а не продаватись як повії? Треба думати кого вибирати!
Відповісти
Никогда ! Наш менталитет такой!
Відповісти
Покористувались і вистачить. Все, оце 2 місяці вашого, продажний волинський люде добра. ТАм отримали авансом на 5 років 200 грн, тут смітниками пару місяців покористуються. От цікаво, а Єремєєв буде забирати вікна ті що вставляв по школах )))
Відповісти
В Коршовці така сама ситуація(
Відповісти
До речі, ті смітники забрали не тільки з Копачівки, а з усіх сіл Рожищенського району, де них поставили перед виборами.
Відповісти
вибори, вибори - кандидати....
Відповісти
...розумні люди, не те що барани що їх обирають.
Відповісти
Від цього буянівського задрипанця чогось кращого сподіватись марно. Селюк. Романюка друг, це він йому так відстоював землю в заповіднику "Старе місто". А потім "Аверс" показав лахудру, на яку земля оформлена. Вона не могла сказати жодного слова. Це - його мати. Сімейка тупорилих, але грошовитих.
Відповісти
А ви, судячи з коментаря, просто тупорилий
Відповісти
Заспокойтесь, земляки.
Ви не одні! І у селищі Рокині така ж ситуація. Останній забрали, що біля школи стояв. Цікаво, чи заберуть тепер і котел, який презентували для церкви?
То бачили очі, що купували?..
Відповісти
Пишіть-не пишіть, мені на вас всіх тепер НАЧХАТИ. Бу-га-га)))))))
Відповісти
"маю сарай і збираю сміття у той сарай" - ось у той сарай хай все село тепер вивозить.
Відповісти
Цікаво, а куди те свіття у сільського голови перекосовує далі? Чи не в найближчі ліси, які й так уже засмічені...
Відповісти
Серьожа, тепер можеш вступити в Батьківщину
Відповісти
Всі забирають. Он Палиця Нептуна з сонячного годинника забрав. Правда, погрався й повернув назад. Може й Матриняк пограється тими бачками та й поверне. Нащо вони йому.
Відповісти
не купуйте. і він до вас при;;;;е
Відповісти
Нащо сільському голові смітниками голову забивати? Йому потрібно землю дерибанити, яка лишилася, а ще й про майбутнє смітєзвалище подумати, щоб в його і депутатських кишенях щось шелестіло! А люди? А люди до СРАКИ...
Відповісти
Нашо Мартиняку смітниками голову забивати? Він собі тушкується у раді, і гребе гроші лопатою. А ви барани, отримали все, на що заслуговуєте. Проголосували? Їжте-поки очі не повилазять!!!
Відповісти
Мартиняк + Пиза + Гузь + Кролик = БАНДА!!!
Відповісти
Фонд "Єврейський вектор"
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині забрав контейнери для сміття, які роздав перед виборами
04 січень, 2013, 18:03