Доньці бійця 14-ї бригади потрібні кошти на операцію

Доньці бійця 14-ї бригади потрібні кошти на операцію
Міланка Грушевська з Володимира-Волинського потребує допомоги.

Про це пише Володимир media.

Дівчинка народилася вагою 900 грамів. З народження дівчинці поставили важкий діагноз – гідроцефалія.

Здебільшого, діти з таким захворюванням, назавжди залишаються недієздатними. Проте, ця крихітка стала виключенням, бо не тільки почала робити перші кроки, а й вимовляти слова. Не дивлячись на зовсім юний вік, дівчинка вже перенесла операцію на очі у “Ахматдиті”, побувала у багатьох реабілітаційних центрах України та клініці відомого лікаря-невропатолога Козявкіна, де проходила курси лікування та реабілітації.

На жаль, не дивлячись на зусилля медиків, позитивної динаміки не спостерігалось. Допоки не звернулись у центр реабілітації дитини «Вільний рух», що відкрився у Борисполі, і де лікують дітей, хворих на ДЦП від перших днів народження до шістнадцятирічного віку. Вже на третій день занять Міланка трималась за ліжечко, потім почала злазити з нього. Лікар, який оглядав її, зазначив, що вона ходитиме до шести років, хоч і не так вправно, як усі, при умові, якщо займатимемось з нею. І додав, це – один випадок із тисячі з таким результатом.

Черговим кроком до одужання Міланки є операція, яка запланована на першу декаду грудня, і на яку потрібні кошти. Її вартість орієнтовно становить 20-25 тисяч гривень, стільки ж потрібно на реабілітацію. У сім’ї, де зростає ще одна дитина, працює лише батько, котрий є військовослужбовцем нашої 14 ОМБр. На жаль, коштів, які він отримує, не вистачає, оскільки майже усі йдуть на лікування Міланки. Тому сім’я звертається до небайдужих людей з проханням про допомогу. Попереду довгий шлях до одужання, але вони готові його пройти, чого б їм це не вартувало.

Номер рахунку ПриватБанку, на який рідні просять переказувати кошти на лікування: 5168 7573 1831 5811 Грушевська Ольга Петрівна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.