«Одруження – найприємніше за роки війни», – боєць 14-ї бригади

«Одруження – найприємніше за роки війни», – боєць 14-ї бригади
Старший механік-водій танкового батальйону молодший сержант Володимир Лентицький, попри молодий вік, службі у війську віддав понад 7 років, три з них - у 14 окремій механізованій бригаді, був учасником її формування й становлення.

Пам’ятає, як гартували її жорстокі бої за український Донбас, як мужність, витримка, сила, патріотизм і відчайдушність наших бійців ставили ворога на коліна, - йдеться на сторінці бригади у Facebook.

Знає, як невимовно боляче втрачати своїх…

- Іловайський котел у 2014, Дебальцеве, Світлодарська дуга – усе це не забувається. Втрата побратимів – це те непоправне, що пектиме у серці завжди, - каже Володимир Лентицький. - Ми зараз нарешті вдома, з рідними, а хлопці з фронту додому не прийдуть ніколи… Ми не можемо повернути до життя загиблих, але війна ще незавершена, і ворог неодмінно заплатить за все, що зробив, за смерть наших друзів, за всі скалічені долі, осиротілих дітей.

Про таких як молодший сержант Лентицький кажуть – механік від Бога. Бо з технікою, зі своїм танком він не просто «на ти», здається, у них якісь особливі стосунки. Їх секрет, напевно, в тому, що до бойової машини молодший сержант Лентицький ставиться, як до кришталевої вази. І як тут не вірити, що техніка відчуває турботу й дбайливе ставлення наче жива? А тому і не підводить ніколи!
У минулому році у житті Володимира Лентицького сталася знаменна доленосна подія – познайомився з чудовою дівчиною Ольгою, яка невдовзі стала коханою, а ще за трохи – дружиною.

- Одруження – це найприємніше, що сталося зі мною за роки війни, - жартує Володимир. – Звичайно, як і всі, з ким служу пліч-о-опліч, робитиму все можливе і навіть неможливе для того, аби якомога швидше закінчилася війна. Що після перемоги? Будемо будувати дім, народжувати і виховувати дітей, будемо жити…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Одруження – найприємніше за роки війни», – боєць 14-ї бригади
29 листопад, 2017, 13:03