Авто, яке горіло біля ресторану в Старому місті, гасили дві пожежні машини

Авто, яке горіло біля ресторану в Старому місті, гасили дві пожежні машини
Якщо експерти знайдуть ознаки кримінального правопорушення у підпалі автівки біля ресторану «Корона Вітовта» у Луцьку, тоді міліція відкриє кримінальне провадження.

Про це повідомила 4 січня телеканалу «Аверс» керівник прес-служби обласної міліції Оксана Блищик.

«Даний автомобіль належить товариству з обмеженою відповідальністю. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Виїжджали також експерти-вибухотехніки і пожежотехніки. З місця вилучили відповідний матеріал, який буде переданий на експертизу. Згідно із висновками експертів ми зможемо говорити про причини загорання: чи то був підпал, чи просто замикання електропроводки. Якщо будуть ознаки кримінального правопорушення, тоді буде відкрите кримінальне провадження і буде проводитися розслідування цієї справи», - пояснила вона.

За словами, пожежника Артура Куца, на виклик у Старе місто виїздило два пожежних автомобілі.

«По прибуттю вияснилося, що горить легковий автомобіль «Тойота Кемрі». Під час пожежі було знищено салон автомобіля, колесо та пошкоджено кузов», – розповів працівник МНС.

Нагадаємо, у Луцьку біля ресторану «Корона Вітовта» увечері четверга, 3 січня, згоріла машина «Тойота Кемрі», яка нібито належала депутату Луцької міської ради, адвокату Андрію Козюрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Даний автомобіль належить товариству з обмеженою відповідальністю!"-як казав товаріщ Ленін:"Консперация и ещо раз консперация!"
Відповісти
Что удивительного в том, что авто зарегистрировано на юрособу? Так делают все грамотные бизнесюки. Поставил на фирму - уменьшил налог по ПДВ, кинул обслуживание на затраты - уменьшил налог на прибыль. Все путем, никакого криминала.
Відповісти
Шановні, де у вас береться стільки зла. Сьогодні спалили машину, завтра спалять вашу квартиру. І все безнаказанно Подумайте про своє майбутнє і майбутнє своїх дітей. Чи вам всеодно - моя хата скраю.
Відповісти
Останні новини
Помер, бо спав на дорозі
05 січень, 2013, 15:09
Авто, яке горіло біля ресторану в Старому місті, гасили дві пожежні машини
05 січень, 2013, 13:00