У департаменті Луцькради прокоментували скандальну заяву колеги

У департаменті Луцькради прокоментували скандальну заяву колеги
В. о. директора департаменту соціальної політики Тетяна Корецька назвала заяву колеги - Галини Новоселецької - неправдивою.

Про це йшлося 29 листопада під час сесії міськрадию

Нагадаємо, раніше начальник відділу державних соціальних інспекторів департаменту Галина Новоселецька надіслала звернення до депутатів. У ньому вона скаржиться на роботу департаменту. «Мене тероризують до сьогоднішнього дня, начальники відділів уникають контактів із керівництвом», - йшлося у зверненні.

ЧИТАТИ ЗВЕРНЕННЯ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ


У свою чергу, Тетяна Корецька заявила, ніби факти, зазначені у заяві - неправдиві.

«Було в службовому розслідуванні вказано, що Новоселецька здійснює недостатній контроль за виконанням службових документів і неналежно організовує свою роботу. Що стосується зниклих документів, то Галина Іванівна звернулась до Рачкова, до одного з керівників департаменту з повідомленням про те, що у неї зникли документи.

Відповідно в резолюції заступника міського голови в департаменті було створено комісію щодо встановлення зниклих документів. В ході роботи комісії Новоселецька подана записку, що вона знайшла зниклі документи у своєму кабінеті. Пояснення ніякого вона не дала. Факти, викладені в заяві щодо зникнення документів, в інших відділах ніколи не відбувались», - зазначає Корецька.

«Валентина Іванівна мала проблеми у співпраці і з попереднім керівництвом. Відповідно, пише заяви та скарги. Що стосується того, що у робочий час вона не може відлучитись по-своїх питаннях, це є неправда. У нас працівники можуть виходити і вирішувати свої проблеми», - додала в.о. директора департаменту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У департаменті Луцькради прокоментували скандальну заяву колеги
29 листопад, 2017, 16:41