Луцькі патрульні тренуються на симуляторі в «політесі»

Луцькі патрульні тренуються на симуляторі в «політесі»
Луцькі патрульні вдосконалюватимуть навчики водіння на симуляторі керування.

Таке обладнання встановили в одному з корпусів Луцького національного технічного університету за сприяння Волинського Клубу Автомобільного, - повідомляє патрульна поліція Луцька у Facebook.

Симулятор керування та маневрування вантажним автомобілем та автобусом надав Клубу один з навчальних закладів Польщі.

Як розповів віце-президент Волинського Клубу Автомобільного Сергій Прозоровський, симулятор вирішили встановити саме в ЛНТУ, аби викладачі та студенти могли вдосконалювати навчики керування та водійську майстерність.

«Окрім того, дане обладнання має і дослідницьку мету. Адже науковці можуть спробувати сконструювати щось подібне в себе. Наразі ж, мінімум півроку, симулятор знаходитиметься в корпусі університету», – розповів Сергій.

Автомобілісти запропонували працівникам патрульної поліції також долучитись до вдосконалення водійської майстерності, зокрема керування в екстремальних умовах.

Керівник сектору транспортного забезпечення УПП у Луцьку Андрій Березюк розповідає, що патрульні кожного місяця складають тести на знання ПДР, тож вдосконалення навичок водіння на такому симуляторі піде лише на користь.

«Тут є понад 50 різних програм їзди, можна вдосконалити свою реакцію на дорожні обставини, також вбудовано всі дорожні знаки. Тобто можна одночасно і підвищувати професійний рівень патрульних, і перевіряти їхні знання. 7-10 хвилин для цього буде достатньо», - каже Андрій Березюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шановні вчити вам потрібно Конституцію України, а з вас вчителів, балерин, менеджерів,будівельників, хочуть вивчити на водіїв. Жах. Хай вчать закони, а вони ПДР.
Відповісти
Хоч би симулятор переклали на українську мову...
Відповісти
помню в дитинстві теж ходив в "Тік і Ток" на симулятор водіння. всі ми в душі діти)))
Відповісти
Останні новини
Луцькі патрульні тренуються на симуляторі в «політесі»
29 листопад, 2017, 21:58