Ігор Лапін розповів про перші підсумки візиту в Ірак

Ігор Лапін розповів про перші підсумки візиту в Ірак
27 листопада в Україну прибув Міністр транспорту Республіки Ірак Каміда Аль-Хамамі.

"Після спільної зустрічі в Міністерстві інфраструктури України домовились про відновлення переговорів щодо запуску прямого регулярного авіасполучення між країнами. Також Міністр транспорту Іраку повідомив про намір збільшувати кількість іракських студентів, які здобуватимуть освіту в наших вузах, зокрема технічні дисципліни. Далі буде …", - написав нардеп Ігор Лапін на сторінці у Facebook.

На зустрічі також був присутній заступник Міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції Віктор Довгань, та окрім Ігоря Лапіна інші народні депутати – Юлій Мамчур та Костянтин Усов.

Сторони відзначили особливу важливість відновлення прямого регулярного авіаційного сполучення між країнами, українська сторона звернулась до іракських колег з пропозицією активізувати переговорний процес щодо укладення відповідної міжурядової Угоди про повітряне сполучення та передала проект зазначеного документу.

Міністр транспорту Іраку пан Аль-Хамамі висловив сподівання на спрощення українською стороною візового режиму для громадян Іраку, підкреслив високу зацікавленість у подорожах до України іракських студентів, бізнесменів, членів торгових палат, а також громадян Іраку, що прибувають з метою лікування в медичних закладах України.

Нагадаємо, представники депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Ірак протягом 21-24 листопада провели ряд зустрічей з першими посадовими особами країни.

Делегація у складі керівника групи Ігоря Лапіна, депутатів Юлія Мамчура та Костянтина Усова обговорили посилення міжпарламентських зв’язків між країнами, а також розвиток економічних та соціальних відносин. На зустрічі також був присутня посол України в Республіці Ірак Віктор Недопас.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачишно який молодець, може ще послом стане
Відповісти
Де Лапін,а де авіація.
Відповісти
Останні новини
Ігор Лапін розповів про перші підсумки візиту в Ірак
30 листопад, 2017, 08:59