Підтримати баскетбол тепер можна завдяки QR-коду*

Підтримати баскетбол тепер можна завдяки QR-коду*
Рівненська обласна федерація баскетболу стала першою в Україні, де впровадили нову технологію – QR-платежі через додаток Privat24.

Тепер завдяки зручним платежам рівняни зможуть долучитись до підтримки спорту та розвитку юнацького баскетолу області.

Сьогодні під час турніру з баскетболу серед школярів “КУБОК ЮНІОРА” була презентована унікальна програма підтримки баскетболу - “Закинь у кошик”, яка дозволить значно активізувати роботу по популяризації баскетболу серед рівнян.

Як повідомили у ПриватБанку, смартфони стали невід’ємним атрибутом сучасної людини - лише Privat24 користуються понад 7 млн українців. Тому банк, підтримуючи ініціативи Рівненської федерації баскетболу, запропонував рівнянам технологічно, швидко та зручно долучитись до спортивних програм розвитку юнацького баскетболу.

Слід зазначити, що рівняни користуються безготівковим розрахунком за допомогою QR-коду у багатьох закладах міста. Цією функцією можна користуватись при оплаті комунальних платежів, в дитячих садочках, оплаті послуг навчання та проживання в гуртожитку вузів міста та багатьох інших закладах. Причиною для гордості для рівнян є запровадження інноваційних платежів для Рівненського зоопарку. Тут вперше в Україні реалізовано можливість сплати благодійних платежів за допомогою QR-коду на потреби тварин.

За словами директора Північно-Західного РУ Юрія Войтенка: “Це сучасні технології, які використовуються у всьому світі. Таким чином ми можемо значно спростити процедуру платежів та робити їх у наших мобільних додатках через QR- код. Ми зашифрували всі дані про отримувача коштів у QR-коді, і коли ви бажаєте здійснити платіж, то зможете зчитати код і не заповнювати всі ці дані. Достатньо обрати суму і натиснути “оплатити””.

Оплата платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в «Мої платежі» > «Новий платіж» та відсканувати QR-код на квитанції чи плакаті. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку за допомогою планшета співробітника.

Перевага технології миттєвої оплати платежів без черг і комісій насамперед у тому, що для її впровадження не потрібно додаткових витрат. Сьогодні ПриватБанк усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, що приймають платежі, в т.ч. комунальні, відкриває можливість користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готовий надати всю інформацію для впровадження такої технології.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підтримати баскетбол тепер можна завдяки QR-коду*
01 грудень, 2017, 03:04