«УКРОП» втрачає членів партії?

«УКРОП» втрачає членів партії?
Політична партія «УКРОП», яку решта політсил вважають своїм основним конкурентом, непереможним «батальйоном», який за будь-яких обставин іде у контрнаступ і неодмінно перемагає, поступово здає позиції на Волині. Інші, більш демократичні в своїй діяльності партії, беруть верх в області.

29 жовтня під час виборів ОТГ у Луківській громаді два кандидати в депутати набрали рівну кількість голосів. Отож, в цій ОТГ відбулися довибори. Так, 20 листопада на інтернет-ресурсі «Волинській новини» з’явилася інформація, в якій йшлося: «на перевиборах депутатів у раду Луківської об’єднаної територіальної громади у двох округах – 10-му та 21-му – перемогу отримали кандидати від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Більшість депутатів, які довірилися порожнім обіцянкам ідеологів «УКРОПу», йшли на вибори під прапорами цієї політичної сили. Однак, зрозумівши, що передвиборчі обіцянки «УКРОПу» так і залишаються лише обіцянками, депутати розчарувалися в цій політичній силі.

Так, на початку листопада шестеро депутатів Луківської ОТГ написали заяви на вихід із партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Своє бажання покинути укропівські лави ще до виборів 29 жовтня офіційно підтвердив і голова Луківської ОТГ Анатолій Климук. Про його підтримку укропівська команда теж голосно кричала після оголошення результатів виборчої гонки.

Депутати Василь Семенович Горщар, Руслана Яківна Демчук, Андрій Іванович Клепач, Олександр Петрович Шайнюк, Мирослава Олегівна Войтюк, Роман Петрович Максимук вступили в Партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Вони готові працювати з чесною, гідною командою, яка гуртує ініціативних людей, мудрих господарників, активних політиків.

На щастя, є люди, які усвідомлюють важливість незаангажованої, об’єктивної діяльності, яка, звичайно ж, не вигідна настільки, як укропівська. Є люди, які розуміють, що всього за гроші не купити і потрібно діяти по совісті, а не по кількості нулів у сумах за виконані завдання. Такі громадяни поступово прощаються з «УКРОПом» і стають на шлях відкритості і правди.

«УКРОП», якому сформували імідж непереможної, прогресивної політичної сили, поступово здає позиції і втрачає людей. Прийшов момент, коли стіна яку старанно правдами й неправдами впродовж років вибудовувала «укропівська армія», падає.

Хочеться вірити, що процес виходу членів партії з «УКРОПу» не замкнеться на Луківській ОТГ, а стане прикладом для решти свідомих громадян, які одного разу оступилися, підписавши заяву на членство в партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП». Настав час справді демократичним політичним силам та чесним політикам посісти чільне місце в житті регіонів нашої держави!

ТЕКСТ - Катерина ВОРОБЙОВА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Горщар Василь Семенович в партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність» не вступав, інформація недостовірна. Він як державний службовець не може перебувати в жодній партії. Мало того він входить в фракцію "Народний Рух України", створену на першій установчій сесії Луківської СР ОТГ.
Відповісти
Останні новини
«УКРОП» втрачає членів партії?
30 листопад, 2017, 09:30