«Ласка» отримала 90 тисяч євро для енімал-терапії

«Ласка» отримала 90 тисяч євро для енімал-терапії
Луцьк отримав грант в розмірі 90 тисяч євро на проведення соціальної реабілітації людей з інвалідністю завдяки каніс-терапії. Грантові кошти мають надійти до кінця грудня.

Про це розповіла директор КП "Ласка" Дана Новарчук, - пише Конкурент.

Європейський грант по енімал-терапії має назву "Соціальна реабілітація людей з обмеженими можливостями в транскордонному регіоні завдяки створенню умов та підготовці спеціалістів у галузі каніс –терапії" (Каніс-терапія – різновид енімал-терапії з використанням спеціально відібраних та навчених собак – К.)

В проекті передбачені заходи навчання тренерів по каніс-терапії. Також передбачено будівництво майданчика на території КП "Ласка". Передбачено й проведення прес-конференцій, круглих столів та обмін досвідом. Адже обов'язковою умовою Євросоюзу є реалізація цього проекту в партнерстві з Білоруссю.

"Після усіх навчань ми будемо проводити різні заходи, щоб допомогти людям з інвалідністю покращити їхній фізіологічний та психологічний стан", - пояснила Дана Новарчук.

Вона додала, що міська рада надасть по цьому проекту 10 % співфінансування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой да...я б на місці того ЄС жодної копійки НАМ, Українцям, жодного євроцента не дав би... 80% цих грошей просто підуть на чиїсь маєтки та машини.
Відповісти
Останні новини
«Ласка» отримала 90 тисяч євро для енімал-терапії
30 листопад, 2017, 18:16