«Ремонту не підлягає»: у Луцьку «сповзає» будинок. ВІДЕО

«Ремонту не підлягає»: у Луцьку «сповзає» будинок. ВІДЕО
Життя 28 лучан, з них 11 дітей під загрозою. Житловий будинок за адресою Пятницька Гірка, 1 хоч і розташований в самому центрі Луцька, але більше схожий на сільський сарай.

Звели його ще в 1903 році, і з того часу ремонтних робіт тут не проводили, кажуть мешканці. У черзі за новим житлом вони вже десятки років. Тим часом, будинок, який визнали за документом "ветхим", через ремонт міськради почав сповзати з пригірку, - йдеться в сюжеті "12 каналу".

Через безвихідь пенсіонерка Тетяна Прохоренко звернулася до журналістів.

Мешканці будинку обурені. Вони кажуть, що в таких нелюдських умовах жити більше не можуть. У міській раді про проблему знають, проте допомогти з переселенням поки не можуть. Винуватять житлову політику держави.

Замість того, аби допомогти, у міській раді порадили створити ОСББ, аби будинок взагалі не знесли, кажуть мешканці, що вони і зробили. Шанси отримати нове житло, оцінили у Спілці власників житла України.

Останнє звернення до міського голови мешканці зареєстрували 20 листопада. Наразі чекають відповіді. А поки біля міськради і надалі тривають ремонтні роботи, які руйнують будинок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хочуть на халяву квартири получити,продати цей участок і в селах можна добротну не одну хату купити,а на халявні квартири найдуться морди(суді,прокурорчики,жирні генерали і так далі.)

Відповісти
Цікаво, коли вже наші люди навчаться нарешті самі дбати про своє житло. Це ваш будинок, ви в ньому живете, і самі повинні його ремонтувати та доглядати за ним, а не за місцеві кошти. Занедбали територію, а тепер жалієтесь.
Хочете жити на халяву в халявних квартирах? Таких як ви, на жаль, багато...
Відповісти
Останні новини
«Ремонту не підлягає»: у Луцьку «сповзає» будинок. ВІДЕО
30 листопад, 2017, 17:13
У Рожищі підпалили будинок
30 листопад, 2017, 16:44