У Дубно в новорічну ніч хулігани побили заступника мера. Люди бачили, але не вступились

У Дубно в новорічну ніч хулігани побили заступника мера. Люди бачили, але не вступились
41-річного заступника мера міста Дубно на Рівненщині Руслана Мосійчука побили за зауваження чотири хулігани.

Чиновника відлупцювали на очах у натовпу городян у новорічну ніч. Нині чоловік перебуває на лікарняному, пише Gazeta.ua.

"Я тієї ночі чергував у центрі нашого міста біля головної ялинки. Близько 4.30 ранку помітив, як четверо чоловіків намагаються вилізти на гойдалку на дитячому майданчику неподалік. Як виявилося, на свою ж голову", - розповідає Руслан Мосійчук.

"Кажу їм: "Ви що робите, ще зламаєте! Зараз міліцію викличу!". Представився, що я заступник міського голови. Здається, це їх не тільки не зупинило, а ще більше обурило. Почувши слово "міліція" вони підійшли до мене впритул. Незнайомці одразу почали битися, кинули мене на землю – лупили у голову ногами, а я міг тільки прикриватися долонями. Це тривало кілька хвилин. Після цього вони втекли", – додав посадовець.

Побиття чиновника бачили кількадесят городян, які прийшли із сім'ями до новорічної ялинки. Однак жоден з них не вступився.

"Там надворі було людей 150-200. Коли почалася бійка, вони просто розсіялися – повтікали звідти. Не поміг ніхто. Міліцейського патруля поблизу не було", – каже заступник мера.

Після побиття чоловік одразу пішов до місцевого відділу міліції, потім "зняв" побої у районній лікарні. Пригадує, що кривдники на вигляд мали по 30-40 років.

"У мене розбита губа, вибита щелепа й навіть вуха, голова болить – маю струс мозку та закриту черепно-мозкову травму", - скаржиться Руслан Мосійчук.

В прес-центрі обласного управління МВС повідомили, що особи нападників уже встановили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бійка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це приклад бидловатості нашого населення!:( Не один раз доводилось робити зауваження у маршрутках компаніям-малолеткам які матюжаться та голосно воплять, так деякі пасажири ще зауваження мені робили, що я до дітей пристаю, а інші мовчки голови у вікно вивернули! А такі випадки дуже часто відбуваються! Ось такі у нас "люди"!:)
Відповісти
А де була міліція? Центр міста, свято і жодного патруля?
Відповісти
Нехай тепер заступник мера поміркує і про порядок в місті, і про роботу міліції, байдужої до людей, і про людей, просто байдужих... Можливо, він щось змінить у своєму місті????
Відповісти

От так воно ! А в таку ситуацію щогодини потрапляє кожен пересічний житель краю. Держслужбовець середньої управлінської ланки переконався в тому якими є беззахисними проти бандитизму громадяни.А гроші спитаєте, ви, гроші котрі йдуть з кишень платників податків на утримання органів правопорядку та на захист громад,як викориcтовуються ?
-От і запитайте про це ,дубенчани !!

Відповісти
Міліція їм нічого робити не буде, а раптом то майбутні президенти...
Відповісти
ще один доказ на користь того що треба узаконити носіння вогнепальної зброї !
Відповісти
Ще, не дай Господь, нашу Соколовську хтось десь відбебехає. Тра добре дивитись муніципалам, або охорону до неї приставити.
Відповісти
Тільки повний ідіот може вимагати роздачу зброї. І що б той заст мер зробив? Підійшов з пістолетом зауваження робити, а у відповідь 4 стволи без роздумів для самозахисту стрельнули.
Дурень ти павлік.
Не зброю треба роздавати, а карати смертною карою за тяжкі злочини. Вбив, згвалтував, покалічив - смерть. Тоді злочинець буде боятись нашкодити життю і здоровю. Да і нація очиститься від генетичного непотрібу.
От побили людину, впаяти їм по 25 років і показово висікти біля тої каруселі, на скільки злочинність зменьшиться? Не гуманно? Про жертву подумай, гуманіст.
Відповісти
Підтримую
Відповісти
+1500!!!
Пафлік - відморозився!
Відповісти
павлік, а не думаєшь, що крім тебе, канановічам пістоль дадуть і вони тебе "накажуть"?
Відповісти
Не один раз вже всі пересвідчились: міліція успішно гамселить пенсіонерів, пенсіонерок та чорнобильців з втраченим здоров'ям. А коли вони потрібні, як в цій ситуації - їх ніколи нема. А заяви про скоєний проти вас злочин не хочуть приймати.
Відповісти
Десяток а може навіть два, спостерігють як чотири мордовороти убивають людину . Ганьба вам панове Українцї . Рота пяних москалів і Рівненщина капітулює (вся чолвіча стать втече до Парижу) Ви живете за принципом Бий свого щоб чужі боялись, коротше ви гівнюки.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/na-rivnenschini-huligani-vidlupcyuvali-zastupnika-mera-pid-novorichnoyu-yalinkoyu.html
Відповісти
Останні новини
У Дубно в новорічну ніч хулігани побили заступника мера. Люди бачили, але не вступились
06 січень, 2013, 10:07