Волинянин одружився у сесійній залі міськради

Волинянин одружився у сесійній залі міськради
Сесійна зала Ковельської міськради стала місцем проведення церемонії одруження. Свої долі тут поєднали маріупольчанка Ірина Толстяная та ковельчанин Володимир Ващук.

Молоді люди скористались послугою «Шлюб за добу», - написала у Facebook секретар міськради Віра Федосюк.

Вони познайомились на сході. Хлопець півроку тому підписав контракт і поїхав в зону АТО.

Як він розповідає, майже одразу зустрів там свою Ірину і вони покохали один одного з першого погляду. Приїхав разом з нареченою до Ковеля у відпустку і вирішили побратися. У РАЦСі довідалися, що це можливо зробити швидко.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентин Кухарик та його заступник з питань державної реєстрації - начальник управління державної реєстрації Ольга Семенюк розповідають, що на теренах краю 360 пар скористались послугою «Шлюб за добу», поки це було доступно в Луцьку. А відтепер і ковельчани та мешканці Нововолинська можуть одружитись за 24 години завдяки пілотному проекту.

Перша церемонія відбулась у сесійному залі, а надалі – це буде приміщення міського ЦНАПу або інше, яке оберуть молодята.

Послуга є платною. Її вартість - 1160 гривень. Але для неречних вона була безкоштовною, адже учасники АТО звільняються від цього фінансового збору.

Привітати молоде подружжя прийшла секретар міської ради Віра Федосюк. Вона побажала нареченим кохання, щастя, усіляких гараздів. До її зичень доєднались і гості з Луцька – керівники управління юстиції. Квіти, подарунки, фото на згадку.

Через тиждень Володя з Іриною знову поїдуть на схід. Він повертається на службу, вона - на роботу. Але, як запевнили, через два роки по завершенню контракту, неодмінно приїдуть у Ковель і тут розбудовуватимуть свою сім’ю.

Мама Володі Інна Ващук помітно схвильована: «Прийняла це з радістю. Кожна мама хоче, щоб у її дітей все було добре. Коли син йшов служити, я відчувала, що це не просто так, а є на це причина. Там він зустрів свою Ірину. Бажаю, щоб Бог благословив їх шлюб, їхні відносини, щоб вони кохали одне одного, розуміли та підтримували у всьому»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: одруження
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин одружився у сесійній залі міськради
01 грудень, 2017, 00:22