«Викрадачі часу»: як на філфаці СНУ обирали кращого студента. ФОТО

«Викрадачі часу»: як на філфаці СНУ обирали кращого студента. ФОТО
У Центрі культури та дозвілля СНУ імені Лесі Українки відбулося змагання за звання «Містер факультету філології та журналістики – 2017».

Дійство влаштували 30 листопада.

За звання «Містера ФФЖ – 2017» боролися Богдан Приймак, Юрій Свиридюк, Владислав Корнелюк, Максим Кравчук, Ярослав Петровський та Ярослав Падука.

Змагання відбувалися у п’ять етапів:
1. «Дозвольте відрекомендуватися» (представлення кожного конкурсанта).
2. «Ситуації» (конкурс на кмітливість: як би ти вчинив, якби сталася така курйозна ситуація?).
3. «Поезія в Google» (вірші відомих українських поетів і поетес переклали на естонську мову в Google-перекладачі, а потім знову на українську – потрібно було відгадати назву і автора прочитаної поезії).
4. Конкурс талантів.
5. Танцювальний конкурс.

Варто зазначити, що представлення та таланти кожного з учасників були цікавими та оригінальними. Максим Кравук підкорював публіку сольним гумористичним виступом – стендапом. Владислав Корнелюк зіграв «Реквієм за мрією» на роялі. Богдан Приймак здивував усіх своєю вправністю у бойовому мистецтві. Ярослав Петровський заворожив репом, а Ярослав Падука повеселив глядачів своїми акторськими здібностями, ввійшовши в образ брутального ексцентричного мільйонера. Натомість Юрій Свиридюк виділився своїми танцювальними здібностями.

Під час конкурсу «Ситуації», з яких потрібно було «вийти з гідністю та проявити себе джентельменом», учасники намагалися здивувати усіх присутніх своєю винахідливістю та неординарними відповідями.

Серед уявних ситуацій були такі: «що б ти вчинив, якщо… запросив дівчину на побачення у кафе, але забув гаманець удома; назвав кохану іншим іменем; помилково надіслав декану порноролик; одягнув диряві шкарпетки і це побачила дівчина» тощо.

Ще один з етапів змагання – «Поезія в Google» – дозволив побачити, наскільки кожен конкурсант знає класичну українську поезію та її авторів. Під час цього конкурсу зачитували твори Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка, Володимира Сосюри, Андрія Малишка.

Під час заходу глядачі мали можливість зарядитися позитивом від виступів не менш талановитих ведучих – Романа Царенка («Містера – 2016») та Анастасії Подзідзей. Також на сцену вийшла Олеся Командирчик із піснею «Крик» O. Torvald і команда факультету – КВН «Мімезис».

Чи не найбільш захопливим і драйвовим був останній етап конкурсу – епатажний вихід учасників на сцену та їхній спільний танець.

Оцінювали конкурсантів члени журі, серед яких:
1. Громик Юрій Васильович – декан Ффж СНУ імені Лесі Українки.
2. Лавринович Лілія Богданівна – доцент кафедри зарубіжної літератури Ффж.
3. Яручик Ольга Борисівна – доцент кафедри польської філології.
4. Хомінський Сергій Йосипович –доцент кафедри соціальних комунікацій.
5. Іванна Костюк – арт-директор нічного клубу Hollywood, журналіст, ведуча.

Під гучні аплодисменти для оголошення результатів до слова запросили Юрія Громика, який звернувся до усіх присутніх із такою промовою:

«Завжди для викладачів, особливо для декана велика приємність бути на святі, до якого ми долучаємось мінімально. За це велике спасибі. Величезна подяка нашим ведучим – чарівній Анастасії та креативному Романові. Ви були на висоті. Кожен, хто стояв коли-небудь на цій сцені, добре знає, як це непросто. Непросто було і нашим сьогоднішнім конкурсантам.

Хлопці ми тішилися тим, що ви у нас саме такі і що ви достойно пройшли усі випробування. Правду кажучи, рішення журі було непростим. Спочатку хочемо відзначити дипломами учасників, які виявилися серед найкращих, але, на жаль, не найкращими.

Серед них – Максим Кравчук, Владислав Корнелюк, Ярослав Петровський, Ярослав Падука. Титул Містер глядацьких симпатій здобув Богдан Приймак. Титул віце-містера – Свиридюк Юрій. А містером факультету філології та журналістики став Богдан Приймак, якого щиро вітаємо з перемогою!».

Богдан Приймак (з дипломом)
Богдан Приймак (з дипломом)


Текст - Тетяна Бик
Фото - Олена Базилюк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Викрадачі часу»: як на філфаці СНУ обирали кращого студента. ФОТО
01 грудень, 2017, 07:42