У Луцьку психологи працюють з поповненням у військовій частині

У Луцьку психологи працюють з поповненням у військовій частині
З метою якісної подальшої роботи та для встановлення довірливих стосунків між психологами та солдатами строкової служби призову ІІІ-2017 психологи військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання проводять поглиблену психологічну роботу з молодим поповненням.

Про це йдеться на сторінці військової частини у Facebook.

«Необхідно зробити все для того, щоб хлопці могли довіряти одне одному, адже без підтримки бойового побратима складно успішно виконувати службово-бойові завдання, поставлені перед військовослужбовцями Національної гвардії України. Саме тому я обрав психологічний квест «Я тобі довіряю», мета якого полягає в створенні та підвищенні ефективності роботи в команді», - зазначив начальник служби психологічного забезпечення військової частини 1141, молодший лейтенант Артур Шпильовий.

«Молоді» гвардійці повинні були подолати умовний лабіринт з заплющеними очима. Допомогу у подоланні умовної перешкоди надавали військовослужбовці, які знаходилися поруч та давали поради як слід рухатися військовослужбовцю, який безпосередньо знаходиться в лабіринті.

«Спочатку я скептично поставився до цієї гри, адже раніше я ніколи не був учасником таких тренінгів. Проте, в ході квесту я краще почав розуміти своїх побратимів, адже завдяки пораді кожного з них я зумів успішно подолати умовну перешкоду. Можна сказати що захід зробив з нас організовану команду», - поділився своїми враженнями військовослужбовець строкової служби, солдат Андрій Олешко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку психологи працюють з поповненням у військовій частині
01 грудень, 2017, 09:23