«Бус знищений, зате люди цілі»: депутат Волиньради про аварію

«Бус знищений, зате люди цілі»: депутат Волиньради про аварію
Депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич прокоментував аварію, в яку потрапив 28 листопада.

"Приблизно о 9:30 між Торчином і Затурцями, пригальмувавши під час руху, "злетів" з дороги. Було дуже слизько і сильний туман. Добре, що був той відбійник. Бус знищений, зате люди цілі", - написав він у Facebook.

"Зі мною поряд сиділи мій син із дівчиною. Усі ми живі-здорові. Маю таку, для декого дивну, звичку - пристібатися пасом безпеки і примушувати це робити пасажирів. Гума була нова зимова (кілька днів, як купив), швидкість невелика, дорога не була нічим посипаною. Трохи довго чекали поліцію. Але я розумію - багато ДТП трапилось у ці години".

"Драгер показав 0,0 проміле. Інтернет-видання "Буг" показало, що воно як було лайном, так лайном і залишилося. Застерігаю усіх водіїв - ніяка подія не варта вашого життя і життя інших людей. В поганих погодних умовах краще "повзіть", як черепахи. Дякую людям, котрі зупинялись, котрі допомагали, усім, хто поцікавився і підтримав. Дякую Богу за нагадування і за те, що усе сталось саме так, як сталось. Вважаю, що все відбулось дуже позитивно для мене і пасажирів", - завершив допис посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Бус знищений, зате люди цілі»: депутат Волиньради про аварію
01 грудень, 2017, 10:29