«Ви там вкрай охр..іли?» - лучанин до «Волиньобленерго»

«Ви там вкрай охр..іли?» - лучанин до «Волиньобленерго»
Мешканець будинку на вулиці Липинського в Луцьку Максим Томащук обурений забезпеченням його оселі електроенергією.

"Ви там вкрай охр..іли? Або вам показати договір, в якому прописана безперебійного подача електроенергії? Вам привіт від жителів вулиці Липинського у Луцьку", - починає він допис у Facebook.

"Останні півроку ви примудряєтеся вирубувати світло вечорами на 1-2 хвилини кожні 3 дні, і це без попередження. Я вже мовчу про щомісячні відключення на пів дня".

"За що ми платимо? Хочете купити всім мешканцям нову побутову техніку? І не треба мені про УПСи розповідати, ні один упс не витримає ту купу побутових приладів, яка є в сучасній сім'ї, та ми взагалі не зобов'язані їх купувати. За якість і безперебійність подачі електроенергії відповідаєте ви, і нас як кінцевих споживачів не цікавлять ваші проблеми", - заявив Максим Томащук.

ЧИТАТИ ВІДПОВІДЬ "ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО" НА ЗАКИДИ ЛУЧАНИНА



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову таки відключили світло, уже 15 хв немає, ніхтоне попереджав!
Відповісти
А вони не хочуть попереджати, щоб не створювати загальнодержавне обурення! Електрики не вистачає і раніше про це казали і попереджали, а зараз так частково рубають, типу щось сталось... або загальнодержавна система дає збій через нехватку енергії. Але дійсно - згорять прилади, хто відновлювати або компенсувати буде? Що вони творять з Україною???
Відповісти
Шановний споживачу,якщо Вас не влаштовують послуги, які надає підприємство,то Ви маєте повне право розірвати договір і не псувати собі нерви та техніку!!!!
Відповісти
А також в договорі прописано, що у випадку аварійної ситуації споживач може знаходитися упродовж 24 годин без електропостачання для ліквідації аварії. Якщо читаєте договір то дочитуйте, будь ласка, до кінця. А не вихватили уривок і пишете тут. Не влаштовує надання послуги - розривайте договір. Ставте власну абонентську станцію чи сонячні батареї, є варіанти. Краще слідкуйте за собою.
Відповісти
Максим, ти що з луни впав на землю? "Бабки" ти платиш за те що намотав лічильник, а те що світло блимнуло раз на три дні, так то ще цивілізація!
Відповісти
Підтверджую та ж ситуація і в будинках на Чорновола, 44 та на Дмитра Іващенка 1 та 1а а в той же ж час Срібні Лелеки горять веселими вогнями і ніхто їх не відключає....
Відповісти
Нічого, потерпиш, думаю сам не ідеальний, і на роботі теж не все так гладко, скрізь свої недоліки, а в договорі все є. Не треба кусати уривки і тут кричати про безперебійність. Вое закріпило в договорі за собою право на необхідні вимкнення для робіт без попередження споживача особисто, або вимкнення аварійного характеру.
Відповісти
Ахмето-фірташовські підгавкувачі не радив би вам так спілкуватися з сподивачами які вам справно плятять кошти бо дивись прийдуть і нагадають як відбувалась прихватизація НАРОдного майна як і зараз ЛЮДСЬКІ мережі ви робите власними.... і.т.д
Відповісти
Яке відношення названі особи мають до того що на 1 хв зникло світло? "СпоДивачі" платять за ті кіловати, які "напалили". Люди, думайте мізками! Дуже корисно часом буває!!
Відповісти
Вот как только снимется ваша монополия на поставки электричества, так сразу разорвем и заключим договор с адекватным поставщиком, а пока соблюдайте условия договора и все будут счастливы. А то закон имеет двухстороннее действие, как вы можете насчитывать задолженность и пеню, так и потребитель может нагнуть вас через суд за невыполнение условий договора.

Відповісти