Клієнти ПриватБанку подарували Нововолинській лікарні обладнання*

Клієнти ПриватБанку подарували Нововолинській лікарні обладнання*
Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” та небайдужі клієнти фінансової установи придбали для Нововолинської міської клінічної лікарні сучасне обладнання.

Тепер малюки, які з’явилися на світ раніше від встановленого терміну, отримуватимуть оптимальні умови для розвитку та найкращий догляд

Уже вдруге цього року керівництво Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку завітало у Нововолинську міську лікарню з приємною місією. Завдяки клієнтам ПриватБанку та благодійному фонду “Допомагати просто!” для медзакладу придбали інкубатор для новонароджених дітей CHS-i1000.

Пристрій вартістю у 300 тисяч гривень незамінний у роботі пологового відділення і використовується для виходжування недоношених малят, дітей із нестачею ваги або вродженими патологіями. Завдяки мікропроцесору апарат запрограмований таким чином, щоб підтримувати сприятливі умови під ковпаком: оптимальну температуру, вологість, концентрацію кисню тощо.

“Цей подарунок для наймолодших пацієнтів - заслуга благодійного фонду “Допомагати просто!” та небайдужих клієнтів ПриватБанку. Щодня вони перераховують кошти на доброчинність - від кількох гривень до значних сум. І такі подарунки для медичних закладів - свідчення того, що кожна, навіть маленька пожертва, допомагає робити добрі справи”, - зауважив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Цей пристрій - уже третій в лікарні, втім він значно переважає своїх “попередників” за функціоналом та можливостями.

“Щороку у нас народжується від 15 до 20 недоношених дітей. Не тільки недоношені дітки, які залишаються у нас, але й ті, хто підлягають відправки на третій, найвищий рівень надання допомоги, потребують стабілізації стану. Без інкубатора шансів вижити у такої дитини дуже мало. Апарат створює, так би мовити, тепличні умови, щоб дитина адаптувалася до цього світу”, - розповів головний лікар Нововолинської міської лікарні Віктор Мороз.

Нагадаємо, що у серпні Нововолинська міська клінічна лікарня вже отримала подарунок від фонду “Допомагати просто!”. Завдяки клієнтам ПриватБанку пацієнти проходять обстеження на сучасному аналізаторі електролітів.

Тішиться співпрацею з ПриватБанком і Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков. З міського бюджету закупили для медзакладу обладнання на 800 тисяч гривень, а майже півмільйона гривень становить допомога клієнтів ПриватБанку.

“Хоч нині - кінець року, це не означає завершення добрих справ. Медичні заклади Волині і надалі отримуватимуть необхідне обладнання, а пацієнти - якісну діагностику і лікування. За це ми дякуємо нашим клієнтам і закликаємо усіх долучатися до благодійності”, - наголосив Юрій Войтенко.

Благодійні внески можна здійснити на сайті фонду blago.pb.ua, у Приват24, або ж у будь-якому банкоматі чи терміналі ПриватБанку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Клієнти ПриватБанку подарували Нововолинській лікарні обладнання*
01 грудень, 2017, 21:05