Гунчик просить у Порошенка сучасні танки для 14-ї бригади

Гунчик просить у Порошенка сучасні танки для 14-ї бригади
Ось уже близько двох місяців, як військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади повернулися на постійне місце дислокації до Володимир-Волинського.

Про бійцівські будні говорили сьогодні, 1 грудня 2017 року, під час чергового засідання ради оборони Волинської області, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

«Ми одні-єдині, де весь особовий склад зайшов не в палатки, а у військові частини. Окрім того, облаштований побут військових. Це дуже приємно», – наголосив командир військової частини А1008 Олександр Жакун.

Разом із тим, військовослужбовець підняв питання інформаційної безпеки. Адже все частіше трапляються випадки, коли інформація про 14-у ОМБ подається викривлено, що впливає на імідж військових та погіршує реалізацію національно-патріотичного виховання молоді краю на прикладі волинських Героїв.

«Чотири роки на фронті. З’єднання пройшло непросте випробування. Ллємо воду на млин нашого ворога?» – зауважив голова ОДА Володимир Гунчик.

Натомість, як зазначив Олександр Жакун, волинський танковий взвод 3 роки займає перші місця в Україні. А вже у 2018 році поїдуть до Німеччини, представляти не лише Збройні Сили України, а й всю державу та демонструвати її міць. Тож нині танкісти проходять тримісячні курси із вивчення англійської мови, аби безпосередньо контактувати із представниками інших країн.

Своєю чергою, Гунчик висловив занепокоєння стосовно технічного забезпечення танкового взводу 14 ОМБ та повідомив, що особисто клопотав перед президентом Петром Порошенком, аби танкісти наступного разу виступали на сучасній техніці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре що не тролейбуси.
Відповісти
Останні новини
Гунчик просить у Порошенка сучасні танки для 14-ї бригади
01 грудень, 2017, 21:45