Треба змінити правила в нашій країні, - Парасюк у Луцьку

Треба змінити правила в нашій країні, - Парасюк у Луцьку
Народний депутат України Володимир Парасюк вважає, що в країні варто міняти виборчу систему та впроваджувати реальну відповідальність за бездіяльність Кабміну, президента, нардепів та інших.

Володимир Парасюк в ефірі ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» на телеканалі «Нова Волинь» 1 грудня розповів, що підтримує мирну акцію протесту, організовану опозиційними політиками 17 жовтня, і навіть продовжує брати в ній активну участь, - пише Конкурент.

«Ніхто не вийшов на вулиці для того, щоб скинути Порошенка чи Авакова... Тут питання стояло в тому, що ми повинні поміняти правила в нашій державі, виборчу систему. Ми повинні зробити відповідальну посаду народного депутата чи будь-якого чиновника. І основне – усіх зробити рівними», – сказав Володимир Парасюк.

Він додав, що нині з'явились нові меседжі щодо імпічменту президента. Хоча вважає, що основний меседж – все ж таки зміна виборчої системи в країні. Адже за всю незалежність держави вибудувалась така система, що у Верховну Раду не йдуть працювати заради країни. Туди йдуть, аби примножувати статки чи ховатись від якихось кримінальних справ.

«Коли ми зробимо так, як воно є в Європі, то, повірте, до того крісла, яке називається «президент», чи «народний депутат» чи «Кабінет міністрів», не будуть так вже рватись. Адже будуть розуміти, що за свою діяльність чи бездіяльність можуть потрапити за ґрати», – переконаний Володимир Парасюк.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володя пошли своїх хлопців в Ковель щоб подивилися на єшолони контробанди що сунуть поздовж по усій Західній Україні. А то волинські засрані ура патріоти цього не хочуть бачити на очі, завали ногою з правої нашим ряженим ура депутатам
Відповісти
треба таких як володя просто вже на свалку історіі
мавр зробив свою справу час мавру йти
Відповісти
Злодіїв Дубневичів у Львівській області не бачить... Малограмотний вискочка та провокатор.
Відповісти
ПАРАСЮК! А ЩО ТИ 4 РОКИ РОБИШ У ВР???
Відповісти
Треба щось міняти, щоб такі задаваки як він у парламент не попадали.
Відповісти
Треба не правила змінити, а всю верхушку до стінки поставити і розстріляти, щоб потім іншим не повадно було!!!
Шило на мило... міняти не варто(
Відповісти
Останні новини
Треба змінити правила в нашій країні, - Парасюк у Луцьку
02 грудень, 2017, 08:05