На Волині понад 70 людей одружилися у віці за 60 років. ВІДЕО

На Волині понад 70 людей одружилися у віці за 60 років. ВІДЕО
Офіційний рекорд за два останні десятиліття. Більше сімдесяти чоловіків на Волині одружилися у віці старше шістдесяти років. Усі шлюби були укладені у 2017.

Таку інформацію опублікували на своїй офіційній сторінці співробітники головного управління статистики в області. Наймолодшими нареченими були 49 дівчат та 7 юнаків, які узаконили сімейні стосунки до 18-ти, - йдеться в сюжеті 12-го каналу.

Середній вік жінок, які укладали шлюб – 26 років, чоловіків – 29. Як свідчить статистика, цей показник стрімко піднімається вгору.

Загалом, на Волині одружилися 4 тисячі 700 пар, це на 130 більше ніж минулого року. Найчастіше люди йшли під вінець у вересні, у таких містах як Луцьк та Ковель. А ось Ковельський район пасе задніх – там брали шлюб неохоче.

Не українцями єдиними. Чоловіками волинянок за цей рік стали громадяни 33 країн світу, зокрема мова йде про поляків, німців, азербайджанців, росіян тощо.

Також, двоє жінок із Сполучених Штатів Америки та п'ятеро із Росії вийшли заміж за волинських чоловіків. Переважну більшість одружених становили чоловіки і жінки, які вступали у шлюб вперше.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Статистика не точна сто відсотків
Відповісти
Останні новини
На Волині понад 70 людей одружилися у віці за 60 років. ВІДЕО
02 грудень, 2017, 19:40