Вибори на Волині: громаду хочуть очолити радник Гунчика, директор школи і сільський голова

Вибори на Волині: громаду хочуть очолити радник Гунчика, директор школи і сільський голова
У Затурцівській ОТГ – 115 кандидатів у депутати і четверо кандидатів на посаду сільського голови.

Зокрема, як повідомили в Опорі, відповідно до постанов Затурцівської сільської виборчої комісії ОТГ «Про реєстрацію кандидатів на посаду Затурцівського сільського голови об’єднаної територіальної громади» від 23 та 30 листопада, на посаду очільника об’єднаної громади будуть претендувати:

1) Ковальчук Юрій Вікторович, самовисування, 13.01.1974 р.н., освіта вища, проживає у м. Луцьку, ТзОВ ФК «Волинь»;

2) Патійчук Володимир Андрійович, самовисування, 25.07.1957 р.н., освіта вища, проживає у с. Затурці, Затурцівський сільський голова;

3) Кушнір Михайло Антонович, самовисування, 12.10.1961 р.н., освіта вища, проживає у с. Затурці, директор ЗОШ І-ІІІ ст. Імені В.К. Липинського;

4) Прус Богдан Степанович, висунутий Локачинською районною організацією партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», 18.09.1959 р.н., освіта вища, проживає у с. Смолигів, радник голови Волинської обласної державної адміністації.

Брати участь у перших виборах до Затурцівської сільської ради ОТГ, які відбудуться 24 грудня 2017 р., виявили бажання 16 кандидатів-самовисуванців та 99 кандидатів, висунутих такими політичними силами: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», ВО «Свобода», «Об’єднання «Самопоміч», Аграрна партія України, «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Радикальна партія Олега Ляшка та ВО «Батьківщина».

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кількість кандидатів у одномандатних виборчих округах Волині, де мають відбутися вибори. Так, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому окрузі № 2 – дев’ятеро осіб, найменше кандидатів (три особи) – у виборчому окрузі № 9.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по четверо кандидатів – в ОВО № 10-13, № 19 та № 21; по п’ять кандидатів – в ОВО № 1, № 7, № 14, № 16-18, № 20 та № 22; по шість кандидатів – в ОВО № 3, № 8 та № 15; по сім кандидатів – в ОВО № 4-6.

Нагадаємо, що відповідно до ч. 9 ст. 41 Закону України «Про місцеві вибори» територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених у частині першій статті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це той Прус що під слідством був? Ну і людьми себе Гунчик оточує... Багато чого стає зрозумілим...
Відповісти
Це той самий Прус, однокурсник Ющенка. Так він уже "накерував" на кримінальне провадження. Хто знає, як закінчилась справа відносно Пруса ? Усі пруться керувати. Докерувались, що працездатний народ від Вас повтікав за кордон. Водій-даьнобійник нині дефіцит в Луцьку. Невже мізки у Прусів геть повисихали. Радник Гунчика, то хіба ж мало влади - радь Гунчику, як корупційні схеми поламати. Та ні ж бо, хочеться затурцівською земелькою підторгувати. Гунчик радниками злодюг і аферистів попризначав : Яковлев, Нрус .... Мабудь, спить і бачить, як щось краде.... "Поліські злодії" при владі.
Відповісти
Усі кандидати нормальні, крім Пруса. Прус - злодій, судимий за злодійство і корупцію, не може скласти собі ціни, задрипаний тернопільський галичан. На нари його нах.. . Там його "громада".
Відповісти
З часом очікуйте нове повідомлення про затриманого на хабарі... Скільки вже таких Гунчик попризначав?
Відповісти
Вибори все розставили на свої місця. Результат радує. Прус не набрав і 200 голосів у 13 селах разом. Були дільниці, де взагалі взяв по 2-3 голоси.
Відповісти
Останні новини
Вибори на Волині: громаду хочуть очолити радник Гунчика, директор школи і сільський голова
02 грудень, 2017, 22:01