У Луцьку скаржаться на «нічні гонки», які почалися після ремонту дороги

У Луцьку скаржаться на «нічні гонки», які почалися після ремонту дороги
У Луцьку на мікрорайоні ДПЗ скаржаться на автомобілі, які, на думку мешканців, зашвидко їздять нещодавно ремонтованою вулицею.

Про це в Facebook пише Богдана Коваль.

"Я проживаю на районі ГПЗ і влітку на нашій вулиці зробили "дорогу"... Я думаю, що наша влада та і люди зрозуміють це слово і його дійсність у нашому житті... Так як у нас на вулиці приватні будиночки і поруч є дороги... Чесно дістало те, що почали їздити фури, але найгірше задовбали "нічні-гонки"

"Та і вдень коли гуляють діти доволі страшно від того як літають машини. Я звісно розумію все, але раз ви взялися хоч до якихось змін дуже хотілось би, щоб все було нормально і не завадило б покласти лежачих поліцейських, адже поряд 3 дитячих садки, школа і дитячий майданчик", - повідомила жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібен закон про агресивну їзду.В Європі він є.
Відповісти
Краще б вже взагалі їй не їздили автомобілі! Хай тоді живе в лісі! Там машини не їздять. Ремонтують ті нещасні дороги. І то не угодили комусь. Бо ж бачте машини там стали їздити.
Відповісти
Я проти перегонів, та швидкісної їзди у луцьку, хочеш поганяти їдь за межі міста, або у відведені для цього місця. Самі толком не вміють їздити і починають рисачити по луцьку. Люди і в ночі можуть переходити дорогі, тварини, а тут гонщікі ганяють... тим більше при теперішніх погодніх умовах маленьки мороз може спричинити аварійну ситуацію і добре якщо крім автомобіля більше ніхто не постраждає.
Відповісти
Це на якій вулиці на ДПЗ у літку зробили дорогу?ААА це напевно та машина що загадила всю дорогу відсівом і смолою.що наробила замість ям горби -це називається ремонтом.Єдине що побачив. це нову розмітку на ямах. та пішохідні переходи прямо на перехресті де ти як водій повинен зупинитися щоб пропустити транспорт з перевагою в русі тим самим порушуєш правила зупиняючись на переході. На рахунок фур згідний висять два знаки про заборону руху вантажного транспорту .стоїть фура посеред бульвару і патруль через 30 метрів і 000 допомоги чи реакції тільки плечами знизують да руками розводять
Відповісти
думаєте в держави нема грошей на якісні дороги? просто влада - розумні дядьки, і вони знають шо застав дурня богу молитися - лоба розіб'є. нам протипоказані хороші дороги, бо населення вимре)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку скаржаться на «нічні гонки», які почалися після ремонту дороги
03 грудень, 2017, 00:18