Волинська співачка організовує конкурс для дітей

Волинська співачка організовує конкурс для дітей
Відома волинська співачка Тетяна Ціхоцька та громадська організація «Нова перспектива» організовує пісенний конкурс для дітей віком від 5 до 14 років.

Захід відбудеться 23 грудня у Палаці культури міста Луцька.

«Зимовий період багатий на свята, активними учасниками яких є діти, всі вони супроводжуються пісенними традиціями - вшанування пам’яті Святителя Миколая, якого вважають покровителем всіх дітей, Новий рік, Різдвяні колядування, вертепи, перебиранці на Меланку, щедрування, засівання на Василя. Наскрізна ідея всіх святкувань, що відображається в піснях, традиціях, танцях, театральних постановках це любов до ближнього, радість життю, милосердя, доброта, віра в щасливе майбутнє. Пропаганда таких людських рис є неоціненним впливом на формування дитячої особистості, виховує в них гуманність. Шанобливе ставлення до національних традицій, виховує в дітях патріотизм, національну свідомість», - пояснює Тетяна Ціхоцька.

Учасники конкурсу співатимуть пісні українською мовою на зимову, зокрема різдвяну тематику. Головна умова конкурсу – дотримання авторських прав. Не можна використовувати пісні з репертуару інших популярних виконавців чи фонограми з інтернету. Виконавці матимуть можливість стати учасниками гала-концерту «Зимова казка», який відбудеться 14 січня. Найкращий номер буде включений до популярного дійства «Коляда з Тетяною Ціхоцькою».

Кожен учасник зможе записати власну пісню у професійній студії. Окрім того, під час конкурсу відбуватиметься професійна фото- та відео зйомка.

Заявки на участь у конкурсі можна подавати до 13 грудня. Вступний внесок для солістів становить 200, а для колективів – 400 гривень.

Кошти за участь надсилати на розрахунковий рахунок
ВОГО «Нова Перспектива»
Приват банк Рр 26003055510591
Код ЄДРПОУ 37204706
МФО 303440

Також майбутні учасники повинні заповнити заявку для участі https://docs.google.com/forms/d/1rejP8-mKfxnMhtR9K1wyKQLlqiH-Ak06uC2a6te5_HI/viewform?edit_requested=true

Додаткова інформація за телефоном: 050 438 03 84

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська співачка організовує конкурс для дітей
04 грудень, 2017, 18:09