У Луцьк приїде Великий Китайський Цирк

У Луцьк приїде Великий Китайський Цирк
У рамках світового турне Великий Китайський Цирк вирушив у тур містами України, здобуваючи нових шанувальників стародавнього китайського мистецтва.

Побуває цей цирк і в Луцьку. 8 січня у Палаці культури о 19:00 знаменитий Великий Китайський Цирк (Hebei Acrobatic Troupe) представить унікальне екзотичне новорічне шоу для маленьких і дорослих глядачів, пише Visitlutsk.

Китайський цирк, традиції якого формувалися протягом чотирьох тисяч років, завжди був захоплюючим видовищем. Його історія сягає своїм корінням в стародавні народні ігри, традиційні ремесла і військову справу, вона сповнена таємниць, овіяна легендами і переказами. Розгадку непорушності циркового мистецтва майстрів Піднебесної багато хто бачить в тому, що воно об'єднує основи бойових мистецтв, давню філософію, культуру та високу дисциплінованість. Все це дозволяє здійснювати найскладніші трюки, а унікальна майстерність володіння тілом, що межує з дивом, вражає навіть найдосвідченішу публіку, йдеться у повідомленні.

Кожен номер у китайському цирку глибоко символічний. Незмінні атрибути шоу – барвисті декорації, національні костюми – буяють золотом, яскравими фарбами і розкішною ручною вишивкою.

Головна відмінність цирків Європи і Китаю в тому, що в європейському цирку виступають дорослі артисти, а в китайському – діти та підлітки. У складі Hebei Acrobatic Troupe - 30 артистів від 9 до 24 років. Артисти починають навчатися майстерності з трирічного віку, пройшовши суворий відбір у спеціальних школах, де конкурс часто складає 2-3 тисячі осіб на одне місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
блін , а я вже подумав, що цей цирк вже побував на Волині , у Зимненському монастирі!
Відповісти
Ото дожилися,вже і на свята китайську бєрібєрдєнь нав"язують та ще й на Різдво,ніби в нас немає своїх національних традицій!
А взагалі це кричуще неподобство,щоб на саме Різдво 7-8-го січня наша "мерія" не організувала святкової Різдвяної програми!Ганьба!
Відповісти
А навіщо воно "мерії", вибори ж вже пройшли, потрібно бабки відбивати
Відповісти
камсамолєц романюк краще організує і витратить гроші на дєнь пабєди , день асвабаждєнія України(чи Волині) от немєцко-фашістських захватчіков , восьмоє марта і т.д. А Різдво для потомствєнного атеїста -- це не свято
Відповісти