Борги за газ на Волині перевищили 300 мільйонів

Борги за газ на Волині перевищили 300 мільйонів
Виконавчу службу просять посилити роботу щодо стягнення коштів з боржників за газ, мовляв, заборгованість катастрофічна – більше 300 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 4 грудня, - інформують Волинські новини.

«Загальна сума усіх боргів на Волині за газ становить понад 300 мільйонів гривень. Такий стан розрахунків недопустимий. Тому прошу долучити до стягнень виконавчу службу», - попросив Гунчик.

Під час наради інформували, що опалювальний сезон в області розпочали в 20 числах жовтня і зараз стабільно працюють 869 котелень, які забезпечують теплоносіями житловий сектор і всю соціальну сферу краю.

Нагадаємо, ще влітку газівники казали про борг у 260 мільйонів гривень, мовляв, він на 45% більший у порівняння з аналогічним періодом у 2016 році.

До слова, згідно з інформацією Головного управління статистики у Волинській області, за січень–жовтень волиняни сплатили за житло та комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 893,1 мільйона гривень, або на 32 % більше, аніж рік тому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: борги, газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не нийте,аберіть заглушіть хто не платить
Відповісти
Бо люди не мають можливості платити ціни євростандартів а зарплати копійки ось і результат!!!
Відповісти