Палиця блокує ремонт коледжу, - ректор «політеху»

Палиця блокує ремонт коледжу, - ректор «політеху»
Голова Волиньради Ігор Палиця (на фото) блокує виділення грошей на проектну документацію для ремонту волинського коледжу.

Про це у Facebook написав ректор ЛНТУ, депутат облради від «Укропу» Петро Савчук.

«Мені соромно за владу області через її відверту бездіяльність в цій ситуації. Складається враження, що потужний коледж, який має достатній кадровий потенціал та успішно виконує регіональне замовлення на підготовку фахівців робітничих професій після аварії, окрім мене, вченої ради університету та самого колективу коледжу нікому не потрібний! Чи це свідомі кроки на його знищення?» - стверджує ректор.

Мова йде про коледж ЛНТУ у Любешові, де у серпні цього року трапився обвал. Наразі майже 300 студентів змушені навчатися у гуртожитках. Ремонт будівлі коледжу обійдеться у 16 мільйонів гривень.

За словами ректора, влада не спромоглися реально допомогти освітньому закладу.

«А Ігор Петрович Палиця вже понад два місяці під час сесій особисто блокує ініційоване мною виділення 250 тисяч гривень з обласного бюджету для виготовлення проектної документації, необхідної для невідкладного проведення ремонтно-відновлюваних робіт! А якже відповідальність, панове?» - йдеться в дописі Петра Савчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
панусю, не крадіть! Вистачить на все.
Відповісти
Савчук повстав проти свого боса. Мабуть хтось запропонував йому щось краще, аніж Палиця. Якщо події будуть розвиватись такими темпами, то в місцевому УКРОП-і залишиться тільки Дендіберін та Констанкевич. А може і Дендиберін десь піде. Це його не перша партія.
Відповісти
Дендіберін нікуди не піде це два чоботи пара.
Відповісти
А винних в обвалу стіни так і не знайшли? Чи може не потрібно шукати, бо прийдеться відшкодовувати збитки...
Відповісти
Пєтька влип! Позвільняв директорів коледжів! Сам неук довів ЛНТУ до повного розвалу, перетворив заклад на бізнесову лавочку! Витягує кошти з коледжів і при цьому ще вистачає нахабства говорити що хтось винен! Та якби не Палиця то і ректором не був, а пішов би на СТО мити машини!
Відповісти
Що пишете, телепні? Він не неук, він вчитель праці - в певних кругах "трудовік".
Відповісти
Навіщо перейматись якимись проблемами на Волині, якщо живеш в Швейцарії?
Відповісти