Страшна аварія під Луцьком: подробиці смертельної трагедії

Страшна аварія під Луцьком: подробиці смертельної трагедії
У смертельній автопригоді під Луцьком загинув мешканець Одеси.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, вчора, 4 грудня, на автодорозі у селі Струмівка Луцького району BMW врізалося у легковик «ВАЗ». Трагедія трапилася близько 20 години.

За кермом BMW перебував 25-річний лучанин. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ», під керуванням 43-річного жителя Одеси.

Внаслідок автопригоди водій «ВАЗу» помер у лікарні, ще троє пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження. Водій та пасажирка BMW, 18-річна жителька Рожищенського району, також травмувалися. Усіх потерпілих госпіталізували.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай провірять цього водія на наявність наркотиків в організмі, а дівчинку дуже шкода, потребує крові, усі не байдужі здайте кров
Відповісти
Перевір наявність мозку у себе!А у водія в органзізмі ніяких речовин не було.Висунь голову за вікно і подивись на погодні умови та виконання своєї роботи комунальними службами.
Відповісти
Права купив, машину напівлегально завіз, людину вбив. Посадити і надовго, і на три розтаможки виставити!
Буде знати як на слизькій дорозі перед тьолками вимахуватись
Відповісти
Згідний на 199%
Відповісти
Не судiть i судимi не будите
Відповісти
Я їхав з Рівного того вечора своєю машиною,почалася пурга всі почали сунутися кілометрів так десь 50 в годину, а ця BMW обігнала вою колону і помчала по людяному катку, я ще сказав такі слова (от куди летіти так тож може бути біда) але не пройшло і 15 хв як я бачу цю страшну аварію в якій і було це BMW .
Відповісти
А нормально шо законослухняні люди в жигулях 40річних гинуть від рук тих хто в обхід закону ввозить більш безпечні авто???
Дайте шанс чесним людям їздити хоч на трішки кращих машинах, дайте дешеве розмитнення, паскуди!
Відповісти
Нема значення якою машиною їдеш по дорозі,а як ти це робиш(їдеш) проте взаєморозуміння і повага до оточуючих учасників дорожнього руху зроблять з Вас водія.....
Відповісти
Нема значення якою машиною їдеш??
Розкажи про це "реальним пацикам", які три рази в житті брали в баті жигу, а потім троха копнули бурштину і присунули собі беху 95 року, з якої німець і поляк видавили все, але на фоні жигуля - це ракєта.
Відповісти
Останні новини
Страшна аварія під Луцьком: подробиці смертельної трагедії
05 грудень, 2017, 10:39