У селі Світязь розширюють дороги. ФОТО

У селі Світязь розширюють дороги. ФОТО
В селі Світязь стартували роботи з розширення дороги в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь.

Нагадаємо, в вересні місяці розпочалися тендерні процедури з визначення підрядника, які на сьогоднішній день успішно завершені, -пише Район.Шацьк.

Переможцем тендеру стало ТОВ «Луцькавтодор-сервіс». 20 листопада зацікавлені в реалізації проекту особи, включаючи проектувальника, представників компанії-підрядника, субпідрядної організації, Шацького національного природного парку, а також Василь Голядинець, голова Шацької РДА, обговорили всі робочі моменти.

На сьогодні на місці розширення дороги, а саме в районі біля метеостанції, вже тривають роботи. Оскільки погодні умови сприяють будівельній діяльності, то зараз будівельники набивають буронабивні палі під підпірну стінку.

Відповідно до проекту, в прибережній смузі озера Світязь заплановано розширення дороги, впорядкування пляжу, передбачені дитячі майданчики, місця для атракціонів та торгівлі, велосипедні доріжки, туалети і душові кабінки, паркувальні зони, майданчики для сміттєвих контейнерів тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Арматуру просто натикали без в'язки? Та й взагалі, невже не можна робити акуратніше і не залишати за собою бетонних калюж.
Відповісти
Останні новини
У селі Світязь розширюють дороги. ФОТО
05 грудень, 2017, 13:13