Єдина бригада, яка прибула з передової не в намети, а в казарми, - командир 14-ки

Єдина бригада, яка прибула з передової не в намети, а в казарми, - командир 14-ки
В переддень свята – Дня Збройних Сил України - військових 14-ої бригади привітала подарунками влада та показали відремонтовані казарми.

З візитом до бійців 14-ки завітав голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик у вівторок, 5 грудня.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зауважив, що ремонт казарм проводився за рахунок бюджетних коштів, а також волонтерських. Допомагали в облаштуванні житла для військових і меценати та лісівники. Загалом, на ремонт та облаштування містечка витратили близько 10 мільйонів.

На особливому контролі голова ОДА тримав ремонт казарми для танкістів, які є одним із найкращих з’єднань в Україні.

«Це було діло принципу. Коли я вперше сюди зайшов, мені сказали «ось це казарма танкістів». Я сказав, що в такому виді казарма танкістів не може бути. І ми на себе взяли зобов’язання, що зробимо її за 2 місяці», - розповів голова ОДА.

Так, Володимир Гунчик презентував для військових необхідні подарунки. Зокрема, у казармах тепер стоятимуть сучасні телевізори, інші отримали набір посуду, мікрохвильовку та пральну машинку.

«Це маленький подарунок нашим військовим. Нехай радує Вас», - зазначив Гунчик.

Також Гунчик зауважив, що завдання усіх облаштовувати місце проживання для військових 14-ої бригади.

Командир 14-ї бригади Олександр Жакун зазначив, що цілком задоволений умовами проживання. Командир подякував усім, хто долучився до ремонту та облаштування.

«Після трьох років в бліндажах ми повернулися у місце дислокації у такі хороші умови щоб набратися сил та в подальшому в повній бойовій готовності вирушити на Схід України для виконання покладених задач», - розповів Жакун.

До слова, 14-та бригада – єдина в Україні, яка прибула з передової не в намети, а в казарми.

«Я хотів би подякувати кожному військовослужбовцю 14-ої ОМБ та ЗСУ за вірність Батьківщині та військовій присязі. Хотів побажати міцного здоров’я, витримки, терпіння та нових звершень в цій праві, яку ми робимо», - привітав військових із святом командир бригади.

Після огляду казарм військових, на плацу частини, голова ОДА та командирський склад привітав бійців із святом. А військові нагородили голову ОДА відзнакою «За гідність та патріотизм».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то спали б у криївках!
Відповісти
Ну і казарма: старі радянського зразка ліжка (та ще й у два поверхи), такі самі старезні, родом з ще Радянської армії, ковдри, подушки та табуретки, умивалиник з табличкою "Не працюе", одним словом - все залишилось як і було у ЗС СРСР, хіба що по новому пофарбували (нанесли, певне, 30-й шар фарби). Заберіть цей фоторепортаж і не ганьбіться!!!
Відповісти
Не знукщайтеся з солдат 14-ї. Вони заслуговують більшого!
Відповісти
Показуха!!! Плакати хочеться від такого знущання над військовими!!!
Відповісти
Останні новини
Єдина бригада, яка прибула з передової не в намети, а в казарми, - командир 14-ки
06 грудень, 2017, 08:19